Saturday, 26 May 2012

Pecinta pink blogger menggoda?

Assalamualaikum..

Korang nampak tak tajuk kat atas tu?Pecinta pink blogger menggoda??Wah,wah bikin gempak ni..Kontroversi sungguh ni dan Berani mati hidup semula punya update ni,,hahaha..Actually korang jangan salah paham pulak eh..daku bukan penggoda bukan sama sekali,,tidak tidak tidak..Daku hanya seorang gadis yang penuh kesopan-santunan umpama gadis melayu Terakhir..amboi,amboi..yang ini lagilah tipu..hahaha..Yang sebenar nya saya yang macam ni je..saya seorang gadis yang pemalu amat dan sangat-sangat baik hati..wah,,terlebih sudah kan..haha..tak de orang nak puji kan,so better puji diri sendiri..hehe..

Actually ,daku  sebenarnya baru lepas duk tergelak-gelak sakit perut tak menahan ni baca entry  dari blogger AZRUL AZMI..Ada ke patut dia gelar kan daku blogger paling menggoda..hahaha..Menggoda lah sangat kan..Serius geli hati kot..Menggoda kah daku ni?termenung sejenak..tidak tidak tidak..Ini semua gara-gara komen daku yang ni lah:


                    BACA KAT SINI

Hahaha..serius daku gurau-gurau je time tuh..tak sangka pulak kena gelar menggoda..haha..lawak-lawak..Ape-ape pun di kesempatan ni nak review blog Encik Azrul ni sikit:


                  KLIK UNTUK KE BLOG BELIAU

Blog beliau ni banyak informasi terkini..Gaya penulisan sempoi je..Straight to the point ..begitu telus dan tulus lah kan..hakhak..Saya cadangkan anda letak satu shoutbox..senang nak jejak langkah ke hadapan nanti kan kan..hee..So,jangan tunggu lama-lama mari kita semua pakat terjah blog beliau okey..(^_^)
               
         

15 kaki blogger komen:

Nur-Azam Shahdan said...

amboi....jangan menggoda ya! ahahaha

Ardini Izzati said...

Menggoda? Takutnya tergoda jika digoda oleh Pencinta Pink! :D

Sally Yatiey said...

Blogger menggoda? hehe.

hairy said...

wow!!! haha

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

terkejut baca tajuk entry ni.hihihihi

luqman zakaria said...

penggoda! hehe~

Michelle Hopell said...

wah bahaya ne mengoda2.. :P
hehe~
tahniah follower sudah lebih 1000 :D

Michelle Hopell said...

wah bahaya ne mengoda2.. :P
hehe~
tahniah follower sudah lebih 1000 :D

gee azie said...

pink kan manje....hehehehee

Bahrain said...

sangat menggoda..hahahahha

siti zulaikha said...

waa.. blog awk menggoda saye untuk komen.. ehee.. tumpang komen ye comell.. :) kyaaa!! teruja :)

CikZaitul said...

saya tergoda dalam teruja :))
chewwah !!

Raimi Syazwan ♌¹³ said...

Rasanya sebab 'pink' kot..
Warna ni agak menggoda juga kan..

TanpaNamaDer said...

skandal nih ... wow!

Qween: said...

haha..lucu ..^^

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com