Thursday, 10 May 2012

Mini Giveaway by CikHannah : Jom Jejalan

Assalamualaikum..

Tengah malam ni nak join segmen jap.Terima kasih hannah ajak saya join..
     



                        
            KLIK SINI UNTUK JOIN
     

1. Sila bagi LOKASI percutian  yg anda rasa sesuai utk Hannah & family.

Saya rasa ada tiga tempat yang sesuai kalau pergi satu family.

  • Pulau Langkawi sebab banyak tempat boleh melawat,boleh shopping,tempat penginapan pun senang carik.sesuai untuk seisi keluarga lah senang cakap
  • Melaka pun okey.banyak tempat bersejarah,bole menjelajah seisi keluarga naik beca,naik bot kat sg melaka malam hari.best tau..
  • Cameron highland pun rasa nya not bad..kat atas bukit..amik udara nyaman,buahan segar pelbagai yang pasti menarik hati.
2.Ceritakan tentang keistimewaan blog Scarfsweethoney pada pandangan ANDA

First impression saya pasal blog Scarsweethoney not bad.Blog nya sangat simple tetapi penuh keistimewaan sebab yelah kita dapat lihat pelbagai koleksi tudung yang pasti buat mata ni rambang mata nak tengok dan tak puas-puas tengok walaupun berulang kali melihat.Aneka tudung masa kini yang menjadi trend sekarang itulah yang paling ketara keistimewaan Scarfsweethoney.Tambah lagi model nye anggun je.So,sweet lah.hikhik(^_^)

4 kaki blogger komen:

♥♥cikHannah♥♥ said...

Slm singgah. Tq sudi join...dan sbgai tanda penyertaan,abis GA jgn lupe bg alamat yer. sbb niat hannah setiap penyertaan hannah akan bg keychain khas dr srwk... sy suka entry nih...hihih..hope awk di kalangan yg bertuah tu yer...hihih.. Hadiah top refferel pun not bad..boleh hadiah wat hadiah utk mak yer..ehehe..pape pon,GUD LUCK dear...slm

♥♥cikHannah♥♥ said...

Singgah nk bgth mintk almat awk. Hihihi. Sy nk pos keychain awk tu. Sila bg s
alamat kt entry berpaku kT belog hannah ya btw guf luck

Sweethoney Team said...

Thanks dear ! Blog awak sangat comel!

♥♥cikHannah♥♥ said...

dear...sila bg detail selambat2 nya arini k. TQ

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com