Sunday, 6 May 2012

"Kumpul Follower Hujung Minggu"

Assalamualaikum..

Hari ni mula-mula nak join segmen dulu.Almaklum saya ni memang gila segmen.hikhik.Lagi-lagi segmen yang senang dan sesimple ABC..lagi lah nak join.So,lets check it out segmen oleh Tia..

            
                         TEKAN SINI KALAU NAK JOIN


  • Nama pena saya:Pecinta pink
Harap-haraplah dapat kumpul ramai follower..hee.Selamat bersegmen(^_^)


13 kaki blogger komen:

Ini Kisah Tia said...

dah lama follow sini rupanya .. hehe .. tenx tauuu :)
ini list rakan blogger yang nak follower jugak ..

http://www.inikisahtia.com/2012/05/blogger-yang-kumpul-follower.html

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

suke2 jalan kt blog ni

eyda lha ♥ said...

daari segmen yang sama. done follow awak :)

shafiq said...

jenguk2 orang yang join segmen nih .. hehehe ,

Nurul Hayati said...

done follow..

http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/05/kumpul-follower-hujung-minggu.html

Miss NR said...

Hai...saya singgah sini, dari segmen yang sama :)
Dah follow, hope you can follow me back :D
http://diarybudaktinggi.blogspot.com

Miss NR said...

Hai...saya singgah sini, dari segmen yang sama :)
Dah follow, hope you can follow me back :D
http://diarybudaktinggi.blogspot.com

Amanina said...

hai, kite dtg sini dan follow.

jomla ke blog kite :D

http://amaninajailani.blogspot.com/2012/05/kumpul-follower-hujung-minggu.html

Ayunni Salvatore said...

Follow you back <3 Tengs follow tauu :)

aRa ❤ aFiq™ said...

dtg dr segmen sama n follow cni :)

http://izara4eva.blogspot.com/2012/05/kumpul-follower-hujung-minggu.html

#753

Atira Syuhadah said...

Hi , done follow your blog syg :) Btw , nice blog :)

BeibyYatie said...

terima kasih sebab follow .. kite dah follw balik .. :)

amercorner said...

salam singgah disini. dari segment yang sama :D baru nak terjah . sorry :D kalau saya belum follow saya sudah follow sini :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmen-kumpul-follower-hujung-minggu.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com