Tuesday, 22 May 2012

Nazmi Faiz Ikat Kontrak Dengan Beira Mar?

Assalamualaikum..

Sebelum daku melenakan mata ini,buku muka buku jap.Belek-belek mana yang patut di belek.Scroll bar dari atas sampai bawah.then daku jumpa ini:

"Nazmi Sah tandantangani kontrak 3 Tahun dengan Beira Mar FC"

Rasa-rasanya semua kenal Nazmi Faiz ni.Yang depa duk gelar Kaka Malaysia la,Wonderkid Malaysia.Haa..Dialah Nazmi Faiz Mansor.Salah seorang team member untuk skuad sukan SEA Harimau Muda di Indonesia yang berjaya bawak pulang pingat emas tahun lepas.Tak lupa juga pemain skuad Olimpik negara.Nazmi lah tu..Nazmi juga pemain skuad Harimau Muda A yang beraksi di Liga Singapura.Tapi selepas ini,Nazmi bermain untuk Beira Mar pulak dah.Ape-ape pun semoga terus berjaya buat Nazmi Faiz.Harumkan Nama Malaysia di Persada Dunia.Majulah sukan untuk Negara(^_^)dah gaya pengulas sukan dah daku malam ni..hakhak

                   

             pic.twitter.com/tFAQJV9E

               

Untuk kesahihan lagi korang boleh klik:


Okeylah..ku mahu tidur sudah..zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

P/s:Saya peminat setia bola sepak Malaysia.Haruslah update yang ini kan..SELAMANYA HARIMAU MALAYA........

Terima kasih sudi baca(^_^)

8 kaki blogger komen:

Hanamiko Sakura said...

oh! baru tahu ni..
nazmi.. gud luck.. :)

hairy said...

untunglah dia kan..best!!nnti jd jutawan lah..ahha

Saya Disini said...

sy xmint bola..hehe

SP (spudinpunya) said...

yeah !!! nazmi power :D

Sally Yatiey said...

Untungnya Nazmi Faiz ni. hehe. Goodluck buat Nazmi ^_^

dalila said...

rezeki dia kan..gud luck nazmi faiz..=)

Pecinta pink^^ said...
This comment has been removed by the author.
Pecinta pink^^ said...

hanamiko:hehe popular dah budak ni:)
hairy:tau tak pe,,untung la die..femes da:P lalala
saya disini:saya minat sangat tengok bola:P
SP:yeahh..Nazmi the best:P
sally:tu lah..untung sangat kan die:) tmpang gembira sekali:)
dalila:tula murah rezeki die..sangat superb lah!!

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com