Monday, 31 December 2012

Segmen:Pencarian Bloglist Januari 2013 Blog GPP

Assalamualaikum..

Dah lama tak update bloglist blog GPP ni.Last update bloglist Ogos hari tu.memang lama kot..So,bersempena nak masuk tahun baru ni ..nak wat segmen yang simple lagi mudah confirm tak menyusahkan korang..hehe..Dan yang paling penting bukan sekadar segmen kosong ada hadiah menarik buat mereka yang bertuah .So,jom lets check it out syarat penyertaan okey !!

Syarat penyertaan:

1)Mestilah follower blog GPP.
2)Buat satu entry yang bertajuk "Segmen:Pencarian Bloglist Januari 2013 Blog GPP"
3)Copy & Paste kan banner di bawah ini di dalam entry penyertaan.


4)Nyatakan azam tahun baru di dalam entry korang .
5)Selesai semua langkah di atas,publishkan entry dan hantar link penyertaan di ruangan kotak komen entry ini sahaja ..

Dan jangan lupa !!

Follow dan like sponsor segmen(Wajib):

1) (DEDEQ)
2) (HUDA)

Hadiah menarik untuk di menangi:

1)1x Domain
2)4x Topup 
3)5x Bloglist Kekal
3)4x Review Blog

Dan semua yang menyertai segmen ini akan di list kan ke dalam Bloglist Januari saya..So,tuggu apa la jom join ramai-ramai.Segmen ini di buka sehingga 31 Disember 2012 (11 malam ).



Friday, 21 December 2012

Final Exam:Doa kan saya

Assalamualaikum..

Bermula 26 Disember 2012 bermula lah peperiksaan akhir Semester 5 buat saya..Maka dengan itu segala aktiviti blogging akan di hentikan buat seketika sehingga 14 Januari 2013 bagi menumpukan sepenuh fokus nya terhadap peperiksaan ini..Wah..ayat semangat tak semangat tak?haha.. Tapi itulah realitinya..kena fokus exam dah ni..Tak sampai seminggu lagi nak exam ni..errr..

Dengan ini saya mempersembahkan slip exam yang sangat-sangat tidak best..sebab ape nak tau  berderet paper 9,10,13,14,14.. fuhh bayangkan 5 paper semua yang killer deret tanpa gap yang banyak..tak suka jadual ni.tak suka tak suka tak suka !!.tapi suka tak suka ini muktamad dah..kena jugak amik ye dak..hua...
 



Okeylah,korang saje je nak tayang slip exam yang sedikit tidak adil ni..haha..Apa-apa pun doakan saya dapat jwab dengan mudah,dengan tenang eh eh..Tolong-tolong jaga blog saya ni sekali tau tau..Kalau ada apa-apa pasal blog just tinggalkan jejak di chat box atau page..wah,macam artis dah..haha..Ape-ape pun terima kasih dan terima kasih..Ada mase jumpa lagi next entry..k.bai ..peace yo (^_^)


Tuesday, 18 December 2012

CPUV Campaign Nuffnang 22:Digi C4c

 Assalamualaikum..

Baru je lepas cek akaun  NUFFNNANG..Dan alhamdulillah ada 1 lagi CPUV Campaign datang melekat.Kali ni CPUV Campaign DIGI C4c.Thankz NUFFNANG untuk campaign cpuv yang ke-22 ni
                                                                                                                                                                      


DIGI C4c adalah satu pertandingan mencari idea-idea aplikasi mudah alih yang diyakini mampu menambahbaik kehidupan rakyat Malaysia.Idea-idea terbaik akan di pilih untuk dibangunkan hingga menjadi aplikasi yang sempurna.

Kalau korang semua berminat untuk join DIGI CHALLENGE FOR CHALLENGE ni just klik SINI SINI untuk maklumat lebih lanjut.




Cara nak sertai CHALLENGE FOR CHANGE:


Dan yang paling penting,hadiah yang di warkan sangat-sangat lah lumayan..memang gempak lah..So,pada yang ada idea yang sangat-sangat kreatif lagi inovatif boleh lah join dengan melayari web site http://www.dgcfc.my



P/s:Thankz pada yang selalu klik Nuffnang saya..klik-klik lah selalu..hehe.peace (^_^)

26th Birthday Giveaway by ShidaR

Assalamualaikum..

Wah pertama kali  ni post entry seawal 3.40 pagi..hikhik..Ni semua gara-gara assigment yang tak berkesudahan.Penat wat assigment kita blogging dulu..hehe..Blogging punya blogging tengok-tengok shida ada wat Giveaway..Nak join  nak join..Hari tu punya GA tak dapat join..So,kali ni laju-laju nak join okey..hehe.

           
                    KLIK UNTUK JOIN

Kehadapan sahabatku Shida...
"Selamat menyambut hari lahir yang ke 26 pada 5 Januari .opss makin bertambah lah usia shida..hehe.Semoga di hari lahir nanti shida di beri lebih keberkatan oleh NYA.Lebih ceria dari selalu dan yang paling penting semoga panjang umur dan di murahkan rezeki selalu(^_^)"

           

Selamat Hari Lahir
Happy Born Day
Sannah Helwah
Zhung Ni Shengri Kuaile
saeng- il chung haeyo
                         
                                                                                 

Tulus Iklas Dari,,
+_+ Akma +_+

Sunday, 16 December 2012

'Simple Giveaway by NFH'

Assalamualaikum..

Hari ni nak join Giveaway.GA dari sahabat blogger saya HUDA .Join untuk support kawan-kawan ..menang atau tidak belakang kira .yang penting support..hee...kalo menang Alhamdulillah..
               

Hadiah-hadiah yang di tawarkan memang banyak..Rugi kalau tak join..Syarat pun tak lah susah mane..so..join jangan tak join okey .Kalau korang nak join just klik je link.SINI SINI okey..Dan yang paling penting ada hadiah untuk top referral.Yang mana rajin tu confirm dapat top referral..Kalau macam saya ni agak kurang rajin..payah sikit..Okey ,korang pesanan iklas dari saya join la GIVEAWAY ini support kawan saya Huda (^_^)hikhik..peace,,

Due date : 14/12 - 31/12 (10 malam)

Saturday, 15 December 2012

Trafik meningkat:Terima Kasih Harimau Malaya

Assalamualaikum..

Rasa macam tak puas je cerita pasal Harimau Malaya kan.Rasanya minggu ni memang jadi hot topik lah kan pasal tewas nya Harimau Malaya ni.Sana sini duk cerita pasal skuad Harimau Malaya.Macam-macam luahan ada kan..Sabar je lah kan.Mungkin tiada rezeki nak julang piala tahun ni.Mungkin 2014 ,kita tunggu

So,apa-apa pun saya nak ucap terima kasih kat HARIMAU MALAYA sebab telah bantu menaik kan trafik blog GPP..ahakz..Tak sia-sia wat entry pasal Harimau Malaya ni..Trafik naik kot..Terkejut cek..haha..Entry INI,INI dan INI memang view dia tinggi.Kalau total semua hampir cecah 2k..Yeahh..saya tahu ni tak banyak..tapi bagi saya ia sangat luar biasa sebab sekarang ni blogging pun berapa kerat je kan..Tulah yang terlebih excited ni..hee..

Rata-rata pun ramai cari keyword berkaitan Harimau Malaya kat blog ni..Banyak jugak lah keyword yang melekat datang..Hakhak..

                       Keyword search 13 hb Disember

                        Keyword Searh 14 Disember

Keyword search ni saya print screen dari NUFFNANG.Agak berpuas hati jugak lah dengan trafik 2-3 hari ni..Semakin semangat rasa nak blogging..hikhik..Apa-apa pun terima kasih lah pada yang sudi view pasal Harimau Malaya kat blog ni..Jasa korang amat di hargai (^_^)
      

Thursday, 13 December 2012

Harimau Malaya tewas angkara pengadil?

Assalamualaikum..

Serius sedikit kecewa dengan keputusan Malaysia tewas 2-0 dengan Thailand malam ni..Lagi kecewa dengan mutu pengadilan..Macam berat sebelah je tengok..Apa yang pemain Malaysia buat semua nya salah di mata pengadil..Walhal,pemain Thailand pun di lihat jelas melakukan kesalahan tapi tiada tindakan..Tapi,nak wat macam mana kan..Kalah menang tetap sokong Harimau Malaysia..

Yang sedihnya tengok FADLI SHAS keluar air mata kena red card..sedih kot..yelah dia sungguh nak buat terbaik..Last-last kad merah yang tak sepatutnya dia dapat.Takpelah Malaysia 2014 nanti kita come back okey..hukhuk.

Dah ramai pulak nak boikot k-pop sebab pengadil ni dari Korea..haha..Macam-macam lah kan..Sabor je lah kan..Apa-apa pun sama-sama lah kita berdiri menyokong HARIMAU MALAYA ..jangan time menang je nak puji kan kan ..


P/s:Man of the match Malaysia malam ni Farizal Marlias banyak save bola (^_^)
         

Mampukah Malaysia melangkah ke Final AFF SUZUKI ?

Assalamualaikum..

Hari ni merupakan penentuan hidup mati Malaysia dalam merealisasikan impian 28 juta rakyat Malaysia melihat mereka ke pentas final piala Suzuki AFF..Wah,rasa teruja sangat kan..berdebar pun ada ni kan..kan..

Agak-agak menang tak Malaysia malam ni?Harap-harap menang lah kan..Sama-sama kita doakan agar Malaysia menang..Amin (^_^)
           


Kalau Malaysia menang bakal bertemu Singapura..Misi menebus kekalahan hari tu..Hope sangat Malaysia menang !! So,jangan lupa saksikan Perlawanan MALAYSIA vs THAILAND.Walaupun kita tak dapat pergi stadium kat Thailand tu..Kita sokong je depan tv ramai-ramai okey ..



      Credit pic :MNFT

P/s:Entry ini adalah autopost..

Wednesday, 12 December 2012

Alhamdulillah:CPUV Campaign Nuffnang 20 & 21

Assalamualaikum..

Setelah hampir Sebulan encik NUFFNANG merajuk..Akhirnya hari ni dia kembali ke pangkuan saya..Haha..Ayat sadis je kan..Actually,dah sebulan lamanya tak dapat CPUV Campaign ni..Hukhuk..Mungkin sebab da slow blogging,so..NUFFNANG pun slow..So,tadi cek jap akaun NUFFNANG,alhamdulillah..Dapat 2 terus CPUV Campaign..yeahh..im happy..hee

Kali ni dapat CPUV Campaign AYAM BRAND SARDINE TERIYAKI SAUCE dan TAKASIMA LIVIA SOFA .



Macam biasa kalau korang nampak dua iklan kat bawah ni feel free to klik-klik..Hehe..CPUV Maxis Wireless Broadband pun still running lagi..So,ada 3 Campaign CPUV kat blog saya sekarang ni..

               

Bagi anda semua yang berminat nak tahu lebih lanjut mengenai LIVIA ISOFA boleh terus klik link INI SAHAJA.Memang banyak fungsi dia..Memang berbaloi-baloi..

           
Then,ayam brand SARDINES IN TERIYAKI SAUCE..Produk baru dari ayam brand..Agak-agak macam mana lah kan rasa nya..So,tunggu apa lagi dapat kan lah di pasaran..Hakhak..For more information just klik LINK INI ..

        

Alamak,rasa panjang lak entry ni..Okey..okey will stop now..hehe..Insyaallah,ada masa jumpa lagi next entry okey kawan-kawan (^_^)

P/S:Klik sini untuk TIP DAPAT CPUV CAMPAIGN NUFFNANG dan TIP DAPAT BUFFERED EARNING NUFFNANG PART 2.
                         

Monday, 10 December 2012

Terbaru:Page Like Gadis Pecinta Pink

Assalamualaikum..

Hari ni dengan rasminya saya nak mempersembahkan page  GADIS PECINTA PINK ..ahakzz..Actually dah lame create page ni since bulan 9 atau 10 gitu la..tapi tak aktif mane pun..yang like pun tak sampai 50..tu pun paksa kawan-kawan like..haha..kalau tak..ape pun tak de..hehe..

Dan hari ni jugak saya akhirnya merealisasikan hasrat nak letak button like page tersebut di blog ini..berapa kali tangguh kan..akhirnya hari ni berjaya jugak..Thanz to AMERCORNER sebab review blog GPP dan atas segala review beliau itu akhirnya saya letak jugak page like ni..Mohon AMER sila like page saya okey..haha (^_^)

So,pada korang yang sudi dan rajin like like la page GADIS PECINTA PINK tau tau (muka paksa) hehe..Mana tau boleh borak-borak kat fb..Almaklum sekarang saya ni kurang blogging..Tapi kalau facebook tu hari-hari appear on9 ..lalala..Dan,lagi satu kalau saya update blog saya akan inform dari page tersebut..

               


Saya dah letak like page ni kat sidebar MY FACEBOOK..korang boleh klik like dari situ..Kalau sudi like like la..hehe..Segala like anda di dahului dengan jutaan Terima kasih..(^_^)


Sunday, 9 December 2012

Ramalan anda:MALAYSIA vs THAILAND separuh akhir AFF SUZUKI

Assalamualaikum..

Hari ni sudah tentulah hari yang paling di nantikan bagi seluruh peminat setia bola sepak negara.Dan sesesungguhnya saya adalah salah seorang yang tidak sabar menanti perlawanan antara MALAYSIA vs THAILAND malam ni..hehe..

So,agak-agak Ramalan korang semua adakah skuad HARIMAU MALAYA dapat mengalahkan skuad GAJAH PUTIH?Berapa jaringan gol agak-agak korang rasa ?Walaupun ramai yang berpendapat skuad THAILAND lebih menjadi pilihan untuk menang..tapi,saya still positif yang pasukan MALAYSIA boleh mengalahkan Thailand..Malaysia Boleh !!!

 vs      

Ada tak yang pergi Stadium Bukit Jalil malam ni?Kalau pergi sokaonglah habis-habisan sebab ada terbaca yang pasukan Thailand gentar dengar kehadiran penyokong Malaysia yang mempunyai aura yang tersendiri..Saya hanya dapat live streaming je.sorak pun sorang-sorang je..hukhuk..Apa-apa pun walau di mana anda berada sama-sama lah kita doakan skuad Harimau Malaya peroleh kemenangan malam ni ..Amin (^_^)

   

Credit pic:TM Malaysia

P/s:Jom terjah blog Blogger Retis dan Blogger Cun ni..Antara blog best selalu yang wajib saya terjah semasa blogwalking ..




Friday, 7 December 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

Assalamualaikum..

Hari ni saya nak join satu contest oleh blogger HAZWAN HAIRY.Seorang blogger yang semakin hangat di pasaran..fuhh ayat bodek sikit..haha ..Contest ni sangat-sangat lah simple..Dan satu kepastian memang dah ramai join kan kan..Tapi,Walau dah ramai join,saya tetap nak join jugak,,support kawan-kawan..Mana tau ada rezeki boleh dapat Kalender yang super duper awesome tu kan..Eklusif tuh..

    

                               
              Harap-haraplah kalender ini menjadi milik saya(^_^)ahakzz..

So,pada adik-adik,abang-abang,kakak-kakak yang nak join macam saya boleh klik je banner di atas okey..Sementara masih belum terlewat..Tarikh tutup penyertaan : 12/12/2012..

Renungan Jumaat :Tip Panjang umur & Murah rezeki

Asslamualaikum...

Salam Jumaat semua..Semoga di hari Jumaat ini kita lebih di berkati oleh NYA..Sekadar perkongsian untuk semua di hari Jumaat yang mulia ini.Semoga kita sama-sama dapat manfaat (^_^)
                                   
                 
          credit: (SINI)

Wednesday, 5 December 2012

Wordless Wednesday 20# Ohh Durian Crepe

Assalamualaikum..

Rasanya sekarang ni macam FENOMENA DURIAN CREPE plak..Sebab tengok rata-rata sekarang kawan-kawan asyik post pasal Durian Crepe je especially kat facebook..Siap offer lagi suruh beli..haha..Tapi,tu lah saya ni kalau dengar ada je Durian agak kurang sikit..Bukan penggemar durian..ahakzz.

  

             


So,korang pernah try tak Durian Crepe ni?Macam mana rasanye ? Cer cite cer cite..hehe..Then,ada gak usya-usya resepi DURIAN CREPE ni..Nak kata senang pun tak,nak kata susah pun tak..Tengah-tengah kot..hehe..Kalu korang nak try boleh cuba dekat RESEPI:DURIAN CREPE oleh blogger CIK EPAL.


Okeylah,ada masa jumpa lgi,next entry ye (^_^)peace..

Credit :SINI

Tuesday, 27 November 2012

Give Away Dot My


Assalamualaikum..

Hari ni nak join Give Away pulak..lama da tak join Giveaway ni..Kot-kot lah bertuah kan..Hehe..Syarat pun mudah lagi senang..So,kali ni nak join Give away Dot My by blogger KHAIRUL ZAMRI.Actually teringin nak dapat domain tuh..Mana tau kalau dapat,bahagia hidup.dah lame teringin nak pakai domain.haha..

So,kalau korang nak cuba nasib jugak boleh klik saje LINK INI INI.Mana tau kan tuah badan dapat lah kan..Hadiah pun menarik..


        

Sebagai bukti penyertaan (tak tipu tau)hehe :

      
                 G+ Google

        
                    ucapan terisimewa lagi special (^_^)

         
           

       Like like FACEBOOK

            

         follow blog AIDA OMAR


Then,saya memang dah jadik follower untuk blog http://www.khairul-zamri.comEMAS PUTIH dan SHIDA.Boleh cek id saya Pecinta pink^^ ehehee..

Apa-apapun terpilih atau tidak saya tetap nak terpilih jugak..boleh ke cam gini..haha..Selamat ber Give away semua..

Tarikh tutup penyertaan giveaway ini: 
Tepat jam 11.15 malam, Selasa 27 Nov 2012

                

Monday, 26 November 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum..

Hari ni nak join segmen lagi..yeahhh..mood bersegmen da sampai..Kali ni nak join segmen oleh KAK MIA LIANA..Kalau korang nak join jugak klik link INI INI.


     

Jumlah Follower Sekarang :1804

Sejujurnya saya selalu jadi silent reader kat blog Kak Mia..hehe.Tapi,Apa yang paling suka kat blog Kak Mia :

  • Banyak info terkini dan tip berguna.
  • Minat gaya penulisan kak Mia..sangat-sangat simple yang paling penting padat dan mantap.
Dan tambahan lagi,kak Mia rajin membalas kunjungan blogwalking dan sangat-sangat peramah..itu yang paling ketara dapat saya lihat.Sebab saya selalu jadik silent reader..hehe..

And lastly terimalah hasil seni yang tak berapa nak seni kreatif dari saya istimewa untuk Kak Mia..hehe...Semoga senyum-senyum selalu ye Kak (^_^)
    
                 


Segmen ini  berakhir pada 8 Disember 2012..Jom join ramai-ramai okey !!



PENTING:Tip Kesihatan

Assalamualaikum..

Malam ni just nak kongsi sedikit yang bagi saya rasa menarik..Sebab ada di antara info ni yang baru saya tahu..So,mana tahu di antara awak-awak semua yang baru tahu jugak macam saya jom check it out info kat bawah ni..


              

Sharing is caring..

Sejuta Kredit untuk:(SINI)

CPUV Campaign Nuffnang 19:Maxis Wireless Broadband

Assalamualaikum..

Hari ni nak update pasal NUFFNANG sikit ..ahakz..Lama tak story morry pasal NUFFNANG kot..Sekali sekala kena amik hati Nuffnang ni..Baru lah dia sayang lebih-lebih kan..Hahaha..Actually,just nak update pasal CPUV Campaign Nuffnang yang ke 19 untuk blog GPP ini..Yeahhh,walaupun tak update berkurun lamanya,Nuffnang tetap kasi CPUV campaign..Sayang banyak-banyak kat Nuffnang..Hehehe.

Kali ni dapat CPUV Campaign MAXIS WIRELESS BROADBAND pulak..Termasuk CPUV kali ni ada 2 CPUV campaign yang sedang berjalan kat blog GPP.Alhamdulillah,masih ada rezeki even dah makin liat update blog ni..hehe..


Yang mana nak try MAXIS WIRELESS BROADBAND ni boleh je terus ke homepage yang telah saya link ini okey.Memang banyak manfaat dan berbaloi-baloi..


Seruan terakhir saya seperti biasa jangan lupa ye kalau nampak iklan MAXIS WIRELESS BROADBAND ni klik-klik tau..hehe..Terima kasih (^_^)




  

Saturday, 24 November 2012

Segmen Kenal-Kenal Bersama Aisyah Humaira'

Assalamualaikum..

Wah..lama sungguh tak update blog ni..terabai dah blog pink yang comey ni..hukhuk..Seriusly, kekangan masa membuat kan sampai tak ade masa nak berblog plus lagi mood blogging yang lintang pukang ni..Aih,apalah nak jadi kan..

Takpe-takpe,malam ni gagah kan diri nak join segmen yang entah berapa kurun tak join kan..kihkih..So,harap-harap pas join segmen ni semangat daku blogging kembali membara kan..Jadi,nak  join segmen kenal-kenal bersama aisyah humaira ni..

     

       KLIK SINI KALAU NAK JOIN


Serba Ringkas Tentang SAYA

Nama Sebenar : Nor Aidatul Akmar
Panggilan : Ayong (family) dan akma (kawan)
Umur : 22 Tahun (29/1/1990)
Asal Usul Nama Blog : Gadis Pecinta Pink.Blog ni Bermula dari sebuah assigment untuk subjek Aplikasi Komputer dalam Pengurusan semasa semester 4.
Pelajar : Penuntut Sarjana Muda Pentadbiran Muamalat di Universiti Utara Malaysia
Asal:Johor kini menetap di Kepong Kuala Lumpur.
Warna Kegemaran:Merah Jambu ler..hehe..
Blogger Kegemaran:YUYU ZULAIKHA dan FATIN LIYANA
UCAPAN:Selamat Blogging semua (^_^)

Sunday, 4 November 2012

CPUV Campaign 18:DIGI SAMSUNG GALAXY NOTE II

Assalamualaikum..

Dah lama tak cek NUFFNANG ,Alhamdulillah tadi cek kali ni dapat CPUV Campaign Nuffnang yang ke-18 untuk 6 bulan bersama Nuffnang tercinta..Kali ni dapat CPUV dari DIGI SAMSUNG GALAXY NOTE II pulak..Cpuv Campaign ni dah mula sejak 19 Oktober 2012 lagi..Cuma saya je yang kelambatan nak update..Maaf-maaf ye pihak pengiklan..Hehe..

                 


So,korang kalau berminat nak Dapatkan Galaxy note 11 WITH dg Smart Plan dari DIGI ni klik-klik je kat SINI-SINI.Harga sangat berpatutan okey..Yang penting smart dan jimat.hikhik ..Cepat-cepat sementara tawaran masih di buka..

Lastly,teima kasih pihak NUFFNANG dan pihak pengiklan yang sudi memilih blog saya untuk disiarkan iklan ini..Tak lupa juga untuk anda semua yang rajin klik-klik iklan Nuffnang saya..Jangan lupa teruskan klik-klik ye..hehe..

Saturday, 3 November 2012

Masih Kenalkah Blogger ini?

Assalamualaikum..

Lamanya tak mendekatkan diri dengan blog GPP ni..Dah bersawang sangat dah ni.Apalah nak jadikan..Kesian kat blog pink ni,ditinggalkan tuan tanpa khabar berita..hukhuk..Seriusly,mood blogging dah terdampar jauh di lautan pasifik..Hilang tak jumpa-jumpa lagi ni..Aih-aih apa yang harus di lakukan?Mood ni bila lah nak datang bermanja-manjaan kan..hikhik..

Apa-apa pun ,saya harap lah harap sangat-sangat,sangat-sangat tau tau korang tolong lah melawat blog GPP ini..Kesian kot trafik slow dan steady je..Kasi jem sikit la..hehe..Bukan apa tengok graf blogger trafik menjunam gila-gila..Yelah tak berupdate siapa lah nak datang kan..hikhik..

Okeylah,sebelum mengakhiri entry ni..ni nak tanya koranggg semua yang sporting morting dan kalau tau lah,,Siapakah Blogger yang berada di dalam gambar di bawah ini?Cer teka cer teka siapakah dia.(Klu:Dia tak femes,pemalas nak update blog ) haha..

Okey lah korang semua,sebelum semakin banyak kemerapuan dari saya..elok lah saya akhiri entry kali ini ..hehe..peace yo..Ada masa jumpa lagi,terima kasih luangkan masa baca entry merapu ini (>.<)


P/s:Maaf semua dah lama tak dapat nak blogwalking blog korang semua..Line WIFI mendukacitakan hati ini..hukhuk





Saturday, 20 October 2012

CPUV CAMPAIGN lagi:Terima Kasih Nuffnang

Assalamualaikum..

Bak kata orang tua dulu-dulu.. ORANG MEMBERI KITA MERASA,ORANG BERBUDI KITA BERBAHASA.So,entry ni di tujukan khas buat Encik NUFFNANG yang tidak pernah lupa memberi CPUV Campaign untuk Blog GPP.Even,dah jarang update NUFFNANG tetap murah hati dan masih beri peluang kat blog GPP untuk mendapat CPUV yang ke-4 untuk bulan Oktober ni..

Kali ni dapat CPUV Campaign Unilever Lifebuoy Global.Masih mencari-cari lagi iklan tersebut tapi belum di jumpai.Tapi apa-apa pun korang jangan lupa tau ada masa dan ternampak iklan tersebut rajin-rajin lah klik tau tau..hikhik

     

So,sekarang ni ada 7 CPUV campaign NUFFNANG sedang berjalan di Blog GPP seperti yang tertera dalam gambar di atas.Lastly,Terima kasih dan terima kasih buat semua yang selalu klik-klik Iklan Nuffnang saya..Jasa anda tersangatlah di hargai (^_^)

Friday, 19 October 2012

Masa yang mencemburui

Assalamualaikum..

Semakin hari semakin tak ber"update" sudah blog GPP ni kan..Seminggu sekali pun payah nak update..Aihh..apa lah nak jadi kan..Dulu rajin sesangat nak update..Sekarang ni nak kata malas nak update tu tak lah sangat..Cuma masa kurang ada nak berblog..

Seriusly amat merindui zaman-zaman KEGEMILANGAN BLOGWALKING..Kalau sehari tak blogwalking memang tak sah lah kan..Dulu lah..Sekarang ni,blogwalking pun tak da masa masa dah.Rindu nak komen-komen semua..Tapi apakan daya ..masa itu mungkin dah tak dapat di ulangi lagi..

            

Sekarang ni masa-masa saya banyak di temani dengan Assigment-assigment yang tiada pengakhirannya..Silih berganti assigment.Yang ni pergi,yang itu pulak datang.Aihh!!Tu belum kira Dengan presentation bagai..Belum lagi kerja luar kena interview segala.Tambah lagi kelas 8am-5pm tanpa henti Setiap minggu..Dah rasa macam marathon pun ada..Nak terkejar-terkejar ke Dewan Kuliah yang jarak-jarak nya memang jauh antara satu sama lain..Tambah lagi Kuiz dan mid sem exam yang bakal silih berganti menanti..Kalau nak cerita pun tak kan berkesudahan..hukhuk

Seriusly dan seriusly memang masa sekarang ni dah tak de untuk blogging..So,harap-harap korang  sesekali datang lah jenguk blog GPP ni..Tolong klik-klik Encik buah hati NUFFNNANG,tolong bagi trafik Sehari sekali pun jadi lah..hikhik..Bukan apa sedih  kot tengok RANK ALEXA yang semakin jatuh..huaa..Nak naik kan balik nanti mesti susah sudah..Hmm.

Apa-apa pun SELAMAT BERBLOGGING semua..Ada saat,ada minit,ada jam dan ada masa kita jumpa lagi peace(^_^)
           

Friday, 12 October 2012

Teka-teka:Siapakah dia ?

Assalamualaikum..

Lama dah tak teka-teka kat korang semua kan..Almaklum kesibukan memanjang semenjak dua menjak ni..sampai blog pun dah kurang kasih sayang..hukhuk...

So,hari ni ada sedikit masa nak teka-teka korang semua..So,jom lets teke meneka beramai-ramai..ehehe..Teka teka ni senang je..Just nak suruh korang teka SIAPAKAH GAMBAR DI BAWAH INI?SIAPAKAH BELIAU? jawab-jawab jangan tak jawab okey !!hakhak


Siapa yang sporting morting menjawab saya dengan rajinnya nak review blog anda-anda semua dan di serap masuk ke BLOGLIST OKTOBER saya..Tapi make sure jawapan betul okey..hihik..Okey,selamat meneka ..

P/S:kecilkan mata semasa lihat gambar ini untuk mendapat jawab yang sahih lagi benar..(^_^)

Wednesday, 10 October 2012

Wordless wesnesday 19 # Makanan Super Comel

Assalamualaikum..





Comel-comel kan semua ..rasa sayang pulak nak makan..ahakz ..peace (^_^)

Friday, 5 October 2012

Perspektif Jodoh:Yang salah dan yang betul

Assalamualaikum.. 

Rasanya dah lama tak berkongsi sesuatu yang menarik kat blog ni kan..Jadi dengan kesempatan yang ada pada hari ini..Saya nak berkongsi sedikit mengenai PERSPEKTIF JODOH.

Memang menarik untuk di kongsi bersama sebab bila sebut soal jodoh rasanya ramai yang nak tau kan kan..hehe..lagi-lagi yang masih belum menemui jodoh kan..hikhik..

Sebelum kita sibuk-sibuk dan menyibuk nak cari jodoh kita kena ubah dulu mind set kita..Baru betul kan.Kita sendiri kekadang menyalah tafsir dan salah anggap serta bertindak tanpa berfikir..Tak kiralah dalam soal apa pun jua..

So,gambar kat bawah ni memang tepat untuk kita ubah mind set kita bila sebut soal jodoh.Jom baca sama jom-jom :


Perkongsian untuk kebaikan bersama (^_^)



Alhamdulillah:7 CPUV Campaign Nuffnang Serentak


Assalamualaikum..

Setelah hampir 10 hari lamanya tak cek akaun NUFFNANG ,Hari ni dengan rasa teruja nya nak cek akaun NUFFNANG.Memang sangat teruja sebab 10 hari tak cek akaun tau tau..Selalunya paling lama 2-3 hari je mesti cek..hikhik..

First, benda yang akan di cek sudah tentulah bahagian earning..hoho..Cek punya cek tersenyum sampai ke telinga tuh,,hehe..Sebelum tu,Cuba pastikan 123456789 Betul ke tidak kan..takut-takut lah salah ke sebab orang cakap NUFFNANG BARU BAIK DEMAM..hehe..kot-kot lah sistem salah ke kan..Tapi refresh still sama jugak..Err,harap-harap betul jelah ni kan..hikhik..

Okey-okey..panjang lak mukadimmah kan hehe,,Ye seperti tajuk entry di atas ALHAMDULILLAH:7 CPUV  Campaign Nuffnang Serentak,kali ni saya dapat 4 lagi CPUV Campaign Nuffnang.Serius macam tak percaya je..Dah la blog jarang berupdate kan tapi still dapat jugak CPUV Campaign.Nilah yang semakin bertambah suka dan sayang lebih-lebih kat NUFFNNANG..ahakzz..

So,campur yang 3 lagi CPUV CAMPAIGN NUFFNANG yang terdahulu,menjadikan 7 CPUV Campaign Nuffnang sedang berjalan di blog saya..Tak pernah dapat sebanyak ni sekaligus..Tu yang teruja lebih ni..hehe..





       
                  
         
Macam biasa dan seperti biasa dan kebiasaanya,jangan lupa klik-klik kesemua 7 iklan di atas ni kalau nampak tau tau..hehe..Terima kasih dan terima kasih untuk NUFFNANG yang masih sudi memberi CPUV kat blog saya dan semua yang tak putus-putus klik-klik Nuffnang saya..peace (^_^)
 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com