Monday, 14 May 2012

Nuffnang sikit-sikit lama-lama jadi bukit(^_^)

Assalamualaikum ,,

Hari ni mood nak cerita pasal Nuffnang ada.Lagi-lagi dah dua bulan dengan Nuffnang.So,nak story morry la sikit pasal earning yang dapat sepanjang dua bulan ni..Sikit je kot.Hahaha.Tak pelah saya tak kisah sangat pun sebab saya ni tak bape nak aktif blogging.Apa yang dapat tu rasa syukur sangat-sangat lah kan.Menabung kena bijak kan..Ye dak..hikhik..


Yang saya pasti tiap minggu mesti ada la sikit dapat dari nuffnang..hukhuk..Thanz lah pada korang yang ringan tangan tekan kat Nuffnang saya.Kalau tak mesti zero kot..hahaha..Ape-ape pun korang selalu lah klik-klik nuffnang tu menderma sambil beramal..hakhak..Kemain lagi saya kan..Haa,korang nak tau bape total earning nuffnang saya?hikhik.Tak mau gelak tau sikit je..hahaha


Nampak kan?sikit je tuh..hukhuk..Korang punya earning dah bape?share-share la nak tau..(^_^)
             
         

15 kaki blogger komen:

Fiza Diaries said...

okeyy la tuu dari blog fiza langsung tak de nuffnag.. fiza just berblog je laa.. hehe..

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

ok lah tu,sy punye baru seringgit..lagi malu

Kerengga Biru said...

kerengga pnya 75 cents.. amekawww!
hahahaha.. takpela .. kerengga berblogging bkn kerana duit .. :D

Tentang Kita said...

skit2 lama2 jd bukit...berusaha lagi dik

Chic Na said...

sy punye lg sikit. RM2.65 je. hehe.. anggap jela ni macam menabung. :)

NasZ said...

oklah tu. saya pun sikit je dpt. huhu.

sissyira said...

salam..

saya dulu pun sikit jugak...sekarna gpun sikit juga...

kalau traffic tinggi mmg banyaklah income dia..

Amanina said...

kite punya baru RM 3.10. huhu. malu2. :)

Zatil Hulwani said...

ala...sy punye 0.00..huhuhu cane nk bgi naik ek? sbb suh husben klik..tgk balnce ttp 0.00..huhuhu ape pun cannot..T_T

JungRara said...

x pandai bernuffnang, tp letak iklan diorang..huhu

ejulz said...

waaa.. ok la tu.. baru 2 bulan dah dpt RM5 lbh.. sy dh bertahun RM4.50 je.. x naik2.. haha

Qa said...

wahh bestnye dpt duit dgn berblog..huhu ^^

Hafizah Zainal Abidin said...

saya pon sikit..baru rm13.50.. :"(

Hanif Idrus said...

sikit-sikit jadi bukit!!!

NOOR FATIN said...

rm6 ++. haha cukup la tu kan. hehe lama2 jadi bukit ;)

awak.. jemput join giveaway saya ni..

http://anakmama89.blogspot.com/2012/05/topup-giveaway-by-noor-fatin.html

tarikh tutup: 7 jun 2012 ;)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com