Monday, 7 May 2012

" CONTEST KE 2 HAZWAN HAIRY"

Assalamualaikum..

Sepaerti biasa,setiap hari wajib join segmen..hikhik.Okey kali ni join Contest oleh Hairy..

        
          KLIK UNTUK JOIN

Segmen ni sangat mudah .Cuma kena sambungkan slogan sahaja.mudah kan kan.So,korang kena join.Hadiah di sediakan memang tersangat-sangatlah menarik.Fuhh,tambah lagi siap dapat sijil penyertaan lah,Memang lain dari lain lah kan..

Slogan saya:
  • Saya suka membaca kerana dengan membaca dapat memberikan sumber inspirasi dalam menjana idea dan membaca dapat memberi pengajaran untuk di renungi bersama sebagai iktibar dalam mengharungi kehidupan yang penuh ranjau.
Pakat-pakat lah ramai-ramai join ye(^_^)

Tairh tutup:15/05/2012

19 kaki blogger komen:

hairy said...

wahh terima kasih sbb sudi join lagi...sedap dibca slogan anda tp nanti penja akn memilih ok....segala maklumat akan di pos ke FB LIKE PAGE

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

hai darling
cik eyla join jugak
gud luck for y0ur

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

Yumida said...

wah...terbaik slogan tu...jom kempen membaca

bai baizura said...

gudluck ye sis:)

Cik Amal said...

wahh!!
Semoga BERJAYA


belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html

amercorner.blogspot.com said...

good luck :D

lynn kamarul said...

dari segmen sama

permata biru said...

dari segmen yang sma..
gudluck ^o^

Sekeping Hati said...

THANZ 4 d wish. GUD LUCK to u too dear *peace* =D

anna said...

hai ..ana balas kunjungan awk :)

NAL said...

semoga berjaya ya :)

hairy said...

tahniah dpt top25

[PCL] said...

nak ucap tahniah sebab slogan awak listed in t0p 25..gud luck utk seterusnya.

Linda Zehan said...

Tahniah sbb tersenarai TOp 25.. =)

Mk Syahir said...

tahniah dapat top 10 =)
saya follow sini..rajin2 jemput jengah blog newbie saya =)

[PCL] said...

lg sekali ucapan tahniah , slogan awak dlm list penerima hadiah...:)

Linda Zehan said...

Tahniah skali lgi.. Top 10. =)

Sekeping Hati said...

membalas kunjungan. terima kasih atas ucapan & tahniah jugak buat PENCINTA PINK =)

bai baizura said...

tahniah sis:)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com