Saturday, 26 May 2012

Tak bernyawa dalam kabinet

Assalamualaikum...


Hari ni pun idea masih tak bercambah-cambah nak post entry jadik blur lagi..hukhuk..So,nak kongsi sebuah kisah yang amat menyayat hati ni..Seorang bayi berusia dua bulan di temui tidak bernyawa di dalam kabinet dapur di rumah nya.Ya Allah,kesian nya..tak tahu nak ungkap ape-ape lagi..Kalau saya sebagai ahli keluarga mereka pun turut merasa kesedihan ni..Di khabarkan bayi tersebut di temui berada dalam sebuah periuk di kabinet tersebut..Gambar kat bawah ni tempat di mana bayi itu di temui..

      DI SINI...Mohd Noor menunjukkan lokasi periuk dalam kabinet tempat bayinya ditemui mati.


Korang nak baca lebih lanjut dan terperinci boleh baca dekat MyMetro..(^_^)


6 kaki blogger komen:

KorN said...

xsempat nak beli surat kabau le hari nie....

Amanina said...

ya Allah, camane leh dduk lam kabinet tu.. Al-fatihah..

TanpaNamaDer said...

mcm mana boley masuk periuk lak nih ... confius

ain vanilla said...

keciannya baby . tu .. :(

btw sis . header tu . perrrhh comey sesaangat2 . :D

Atiqah Wadiah said...

astaghfirullah~

Arina Shamsul said...

astagfirullahalazim..macamna lak boleh berada dlm tu,takkan baby tu jalan sendiri...heeee.akk benci betul la dengar kes2 penderaan begini ni dik...sayu je hati...nauzubillaminzalik...

al-fatihah..

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com