Monday, 21 May 2012

Jom Terjah Blog mereka(^_^)


Assalamualaikum

Seperti biasa setiap hari Isnin saya akan mempromosi beberapa buah blog dan secara tidak langsung mereka akan di senaraikan di bloglist promosi blog selama seminggu..Jadi hari ini saya listed kan 10 buah blog yang semuanya menarik dan tertarik.So,jemput korang semua terjah blog-blog mereka ini okey(^_^)
Blog mereka di pilih berdasarkan penyertaan segmen yang sedang saya anjurkan sekarang.So,kalau korang berminat nak di promosi macam mereka,mari-mari join segmen saya yang kat bawah ni okey(^_^)
                

1 kaki blogger komen:

hairy said...

bila lah kami nak terpilih nih..sobsobs..esok tggu kptsan tau

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com