Saturday, 5 May 2012

Selamat Pengantin Baru Awal & Scha(^_^)

Assalamualaikum..

Berita Perkahwinan Awal & Scha memang top story lah kan buat masa ni.Buka muka buku semua papar ucapan tahniah untuk pasangan yang baru sahaja di ijab kabul kan malam tadi dengan hanya sekali lafaz.Kat blog pun ape kurang nya semua post pasal majlis perkahwinan pasangan romantis ni.So,I pun nak la juga terselit salah sorang daripada mereka.Tumpang glamer you all.hikhik .Mane lah tau kan kan abg Awal or Kak Scha terbaca blog I yang haru pink ni kan.Hakhak.Berangan sudah saya ni.

Okeylah untuk abg Awal dan Kak Scha Selamat pengantin baru ye dan semoga berbahagia hingga ke akhirnya.Suka tengok mereka sesuai sangat bagai pinang di belah-belah hikhik.Ucapan tulusan iklas datang dari pemilik blog Gadis Pecinta Pink(^_^)Amboi,ucapan I macam lah mereka nak baca.hakhak.peace ..

         

               \
                    Mereka sangat sweet(^_^)

     

3 kaki blogger komen:

Fiza Diaries said...

selamat pengantin baru awal dan scha..semoga berbahagia hingga ke akhirnya yee..^_^

nadrahvvm said...

sweet nyeee

BlueiceButterfly said...

~pasangan yang sangat sweet..semoga kekal :)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com