Thursday, 17 May 2012

Dalam Persahabatan

Assalamualaikum

Sebelum nak tido nak bebel-bebel jap.hehe.Kejap je boleh sebaris dua ayat dapat bebel cukuplah kan.Ok lets bebel-bebel..Susah kan kita nak menjalinkan sebuah persahabatan yang tulus ikhlas kekal abadi..Susahnya nak menjaga hati seorang insan yang bergelar sahabat.Sebenarnya dalam persahabatan senang je andai kita sama-sama saling melengkapi..Cewah..ayat tak nak sastera pulak kan..Haha..Okey-okey stop dulu terlebih bebel dah ni.korang lengkapkan tau kata-kata dalam gambar kat bawah ni..Then,sama-sama kita berfikir sejenak.Adalah kita jenis yang begini?Sekian(^_^)


Credit pic:Prince white sand
             

16 kaki blogger komen:

lynn kamarul said...

rindunya kat kawan2 rapat. moga Allah melindungi mereka semua .

Cik Laure Weng said...

suka post nie..=)
btl sgt

SHAHZEE said...

hai :)
dah follow u back..dr segmen yg sama
http://nukilanzee.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

SHAHZEE said...

hai :)
dah follow u back..dr segmen yg sama
http://nukilanzee.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

lelamaisara said...

tak semua sahabat boleh jadi sahabat sejati..kan2....

KESAH D!AR!Kツ said...

saya tag awk (^_^)

http://kesahdiariku.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

sis92 said...

tiada sahabat baik..sahabat baik ialah diri sendiri :)

bukan retis said...

betul2, ada sesetengahnya mcm tu. sedey ! huhu

Sa Fa Az said...

yup!
sangat2 susah dik..
kita da cuba jd kawan yg terbaik, tp yg sorang tu pula x tahu nak menghargainya. tu tak pe lagi, kalau d tikamnya kita dr blakang?
dan satu lg, susah nak puaskan hati org2 ni...

✿✿mamAuni✿✿ said...

bw here..
salam perkenalan dik..
folo blog pink yang cute miut ni..
ada masa datanglah singgah kat blog akak plak..:D

Masha Meisters said...

kalau tnye diri sendri mesti nak jawab..TIDAK
tapi,try tnye member sebelah dye kate memg TIDAK...
hehe...

SumeSakan said...

bak kata ayat yang selalu saya guna dekat buku bidata time sekolah dulu berbunyi macam nih...cehhh ingat sampai skang nih..

"Teman yang setia sukar d cari..yg mulia d sisi illahi...Dia ketawa bila sahabatnya gembira dan turut berdukacita apabila d timpa bencana...baginya nilai persahabatan d ukur pada kejujuran dan bukan kebendaan"

Si Kechik said...

done follow u back :)

rAIHan said...

mengambil iktibar dari kata-kata itu..

jemput singgah,
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/la-tahzan.html

Sally Yatiey said...

Susah nak dapat sahabat baik yang sejati dan sentiasa berada disisi kita masa kita susah dan senang :)

Pecinta pink^^ said...

thanx semua yang sudi memberi komen..sejujurnya mencari sahabat sejati sangat susah kan/:)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com