Sunday, 6 May 2012

"1st Giveaway By Iena Eliena"

Assalamualaikum..

Next pagi ni nak join GA oleh Cik Iena Eliena yang cantik molek..ayat bodek nak menang..hakhak,,gurau je Cik Iena..peace..

             
                  KLIK SINI UNTUK JOIN

First,sebab Saya join segmen ni sebab Cik Iena yang ajak,,hikhik
Saya juga telah di tag oleh dua blogger yang sangat cute:

So,ape lagi kan dah di ajak oleh Cik Iena sendiri dan di tag pulak tu.Memang wajib join(^_^)
Saya nak tag mereka:

8 kaki blogger komen:

ain vanilla said...

good luck akk . ^^

Iena Eliena said...

mkesih dear sudi join GA cik iena(^_~)
all the best:)

Che Rosliza Che mat said...

thanks tag cik rose ya...bolehlah join sekali hihihi

Iena Eliena said...

thanks again:)
nama da update
http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-1st-giveaway-by-iena.html
Good luck & all the best :)

Iena Eliena said...

thanks sudi join segmen tambahan GA cik iena(^_~)
nama da update
sila semak nama yer
takut cik iena terlepas pandang..
cik iena update ikut yg post komen dkt blog + yg tag cik iena kt fb
tapi mayb kt fb xperasan semua sb bnyk sgt notification..
so tgk dlu yer bilangan vote sblm cik iena cabut undi
(^_~)
http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-tambahan.html
Good luck & all the best :)

Mrs.BuduBilis said...

BW sini. done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

Jaja Sutera said...

salam..hai..saya Jaja..datang dari segmen yg sama.. :)
dah follow awak..jom follow saye balik.. ^^,
mari same2 meramaikan followers (!) hehe..
jempot ke blog Jaja.. :)

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

Iena Eliena said...

Salam..
sorry buat semua tertunggu
iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
nk tny pendapat korang..
nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
mintak bg feedback yer
kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
awal bln 11 ni iena pergi korea..
sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

email : iena@ienaeliena.com

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com