Sunday, 6 May 2012

Bila saya stress!!

Assalamualaikum..

Hari ni serius memang stress sangat.otak ni tak dapat berpikir dah.Ini semua gara-gara assigment yang saya rasa memang zero terus.tak tau nak buat pe?grrr..sabo jelah.Nasib ada sahabat yang baik hati nak tolong walhal kami berdua masing-masing tak tau ape-ape pun.Terima kasih kawan ku.Harap-harap everything gonna be okey kan:(

Apakah yang harus di lakukan bila stress??Korang selalu buat ape eh kalau stress?kalau sayalah kan saya selalu buat benda-benda lah ni bagi menenang jiwa dan raga saya..hakhak..

1)Saya akan menyanyi-nyanyi sampai kuar anak tekak(kesian kat roomate ku kena dengar suara katak bawak tempurung ni)hakhak.Serius rasa jiwa ni lepas beban bila nyanyi-nyanyi hiburkan hati sendiri..

        
Masak-masak sambil nyanyi..hahaha

2)Saya akan menjerit dalam hati..macam mane tu eh?cer korang bayang kan?hahaha.Jerit untuk tujuan lepaskan ape yang terpendam kat jiwa ni.Panjat bukit berdekatan blok Dpp pastu jerit puas-puas.Baru lega kan..

              
      Adalah macam ni rupanya saya menjerit,,hikhik

3)Saya akan makan,makan dan makan..hahaha,jenuh lah berat badan ni berbakul-bakul naik kan.Nasib kau lah badan,,hahaha

   
      
         
  Gambar perhiasan semata-mata.Yang nyata lagi banyak.hahaha

4)Dan bila saya stress saya akan menjadi seorang pendiam..err,saya ni jenis suka simpan je masalah-masalah yang ada..

            
 berdiam diri lebih baik?tak ke lari topik kan..hehehe

Itulah yang akan berlaku bila saya stress.Kalau korang macam mane?pe yang korang buat?share-share lah..hikhik..

Sharing is caring(^_^)

7 kaki blogger komen:

Fariz Reza said...

Assalam sory late (^_^)

nak keputusan pertandingan segmen: tak kenal maka tak kenal

http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/pemenang-segmen-tak-kenal-maka-tak.html

Amanina said...

kalau sy stress, sy suka makan. hehehe :D

Hunny said...

kalau akak stress, selalunya bila office workload, akak akan browse website ni : www.goodreads.com.. hehe, hilang stress

Moon said...

Salam kenal dari segmen Cik Tia :)

Kalau saya stress saya macam awak jugak... makan... serius rasa macam best pulak dengan stress ni sebab time tu berselera nak makan sedap, pelik n mula rajin nak reka makanan pelik2... Tapi okay kan lepas stress dgn cara camni dari kita buat benda yg lebih merbahaya mcm pukul orang hehe...kwn saya siap baling kerusi lagi tau. Tetibe jd the hulk...

mizz RFL said...

kalau aku stress, aku suka online facebook, dengar lagu kuat2 dan last skali TIDUR.. hehe

BlueiceButterfly said...

~suka makan banyak2,jerit kuat,lepas geram kat karaoke..hehe

Chenta Eyfa Najibrz said...

hahaha..mg lawax la awk nih..sume di atas adalah betoi.

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com