Thursday, 24 May 2012

"Segmen 2 : Bloglist June".

Assalamualaikum,,

Next,saya ingin join segmen adik Ama..Jom kita join ramai-ramai okey..KLIK SINI UNTUK JOIN tau tau...

   
             


Saya nak tag:




Segmen ini expired pada : 1/6/12 tepat jam 10.00PM :)                 

7 kaki blogger komen:

amercorner.blogspot.com said...

haiyayyo :D saya nak join :D thanks tag :D

Amalina said...

Hye sis :)
Thnxx sbb sudi singgah dan join
segmen ama yg tak seberapa tu :)
TQ TQ :)
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/

ejulz said...

salam perkenalan.. selamat bersegmen.. ^_^

Amalina said...

yuhoo ~!
senarai blogger untuk SEGMEN 2 : Bloglist June dah siap !
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-bloglist-jun-2012.html
thnxx pada mereka yang sudi join :)

Cik Amal said...

salam singgah dan dah follow belog ini lama dah
dari segmen yang sama
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/segmen-2-bloglist-june.html

belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
*tak ganggu status BE nuffnang

aisyah humaira' said...

singgah dari segmen sama :)

anna said...

dari segmen yg sama :) http://rafhanahrahim.blogspot.com/2012/05/segmen-2-bloglist-june.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com