Sunday, 27 May 2012

" SEGMEN BUDAK PENING : BLOGLIST PENING JUN 2012 "

Assalamualaikum..

Tengah-tengah malam ni nak join segmen je..Mood blogwalking simpan untuk esok separuh kalau habiskan semua hari ni..esok tak de pulak mood kan..hakhak..So.lets check it out segmen apa yang nak join ni..
               

          

                 KLIK UNTUK JOIN

1. buat satu entry yang bertajuk " SEGMEN BUDAK PENING : BLOGLIST PENING JUN 2012 "

2. amik gambar baner kat atas ni, tempek kat dalam entry tu dan link kan ke post ini.

3. kalau sudi (optional)
a. follow blog ni
b. like page facebook Hikayat Budak Pening (or boleh klik like "facebook page" kat sidebar tu)
c. masukkan blog Hikayat Budak Pening (http://pening-pala.blogspot.com) dalam bloglist korang.

4. publish kan entry korang tu dan letakkan link entry tesebut dalam ruangan komen entry ini.

tarikh tutup : 30 may 2012 jam 11 malam.

Okey saya dah follow semua step di atas itu..sebelum terlupa blog hikayat budak pening akan di masukkan ke bloglist Jun saya..okey..done(^_^)

                 

2 kaki blogger komen:

pha is said...

thanks pecinta pink sbb sudi joint....(n_n)

aisyah humaira' said...

wah..mcm best je..nak join jugak la :)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com