Tuesday, 22 May 2012

Segmen Review Blog by HudaHud

Assalamualaikum

Next nak join segmen kawan saya ni..Segmen review blog by hudahud..

               
                    KLIK UNTUK JOIN

syarat - syarat penyertaan :-

1. Follow dan like Nur Farahuda's blog.

2. Buat satu entry yang bertajuk "Segmen Review blog by HudaHud".

3. Tepek Banner segmen ini (di atas) di dalam entry anda.

4. Langkah yang terakhir, Link kan pada comment box segmen ini.

Due date : 28/5/2012 - 11.00 PM

P/S:Ada hadiah free header pada yang bertuah.So,korang jom lah join ..support segmen kawan saya ni..tau tau tau..peace(^_^)

Jom baca entry baru saya yang ini  RAHSIA PERSONALITI HURUF PANGKAL NAMA

17 kaki blogger komen:

Hanif said...

Awak ni memang rajin join segmen..Cayok!!!

Pecinta pink^^ said...

Hanif..hehe:) merajin kan diri,takde ape nak di buat

huda said...

sorry lambat review my friends , hehehe :)
ok, huda baru lepas review dari blog ke satu blog.. hehe.. ok ni link
^_^
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/05/review-blog-by-hudahud-group-2.html

huda said...

akma, tu la, alhamdulillah. hehe, ala akma juga yg bg tips tu semua. thanks sgt2 tau tau ^_^

Mk Syahir said...

Assalamualaikum..saya mk syahir dari segmen yang sama..kita serupa..hihi datang lawat & follow sini..kalau rajin jemput jengah & follow blog saya k =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

♥ Iman Ezani ♥ said...

Melawat kunjungan awak ke blog saya balik~nice entry and blog :D

*zafirah elfishy* said...

singgah semula dari segmen yg sama..cantiknya blog akak:)

aien said...

singgah-singgah sini...dari segmen yg sama..^.^

nur azimah said...

assalamualaikum.. nazmy dtg balas kunjungan dr segmen yg same.. done follow ^^

Myza Diaries said...

singgah melawat sini :)

AzieNozie said...

hi dear join contest yg sama, tanx singgah blog saya,da folow u juga hehe

im from: http://jubah-wanita-modern.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

Michelle Hopell said...

dtg sini membalas kunjungan~
sory lambat,takde bw hehehe~

NuHaZahari said...

hey, datang jenguk dari segmen yg sama. hee, nice blog! :D

eh2, dah jadik follower lah. hee~

http://jejariberjiwa.blogspot.com/2012/05/segmen-segmen-review-blog-by-hudahud.html

anna said...

ana balas kunjungan :) dari segmen yg sama :)

KC said...

salam, thx singgah blog KC. KC da follow awak.. =)

yana tralala ~ said...

balas kunjungan awak :)

dah follow sini balik :)
http://bintangsantex.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

Lily said...

Terbang sini dr segmen yg sme :)

http://lystra-lily.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com