Tuesday, 22 May 2012

Menang Contest & Top25 blog terbaik

Assalamualaikum..

Malam ini ingin daku berkongsi sedikit kegembiraan,,hikhik.Sememangnya sangat-sangat gembira You all..Apakah yang membuat daku begitu gembira sangat-sangat ni?Jawapan nya ada di tajuk entry itu..Daku menang contest dan blog Gadis Pecinta Pink berada di kalangan top 25 blog terbaik..

First,meh ku mulakan dengan Cerita menang contest..Menang contest dari blogger Hazwan Hairy iaitu contest Contest ke 2 Hazwan Hairy.Fuhh macam tak percaya pulak korang.Dapat top 10 pulak tuh.Padahal buat slogan budak-budak sekolah rendah punya gaya je.Tapi,dah rezeki kan.Alhamdulillah..dapat juga tempat walaupun bukan first place kan.Syukur sangat-sangat ada juga rezeki ni..

Disertakan bukti daku menang tau tau..hikhik

                KLIK SINI PUN BOLEH

Sangat-sangat gembira lah hati ini.Terima kasih pada pihak penaja segmen yang pilih slogan saya yang tak seberapa dan tahniah buat semua yang menang(^_^)

Okey,next cerita pasal blog saya terpilih ke suku akhir untuk untuk blog terbaik 2012 oleh Hilmi Razali.Fuhh,ni lagi lah kurang kepercayaan setelah melihat semua 25 blog yang berada di suku akhir hebak-hebak belaka.Betapa kerdilnya blog saya di situ..Tapi.ape-ape pun sangat-sangat terharu lah sampai ke peringkat ini pun satu keajaiban buat blogger baru macam saya.Kalau dapat lepas peringkat seterusnya lagi satu bonus buat daku.Ape-ape pun jutaan terima kasih buat Hilmi yang memberi kepercayaan kepada blog Gadis Pecinta Pink untuk sampai ke peringkat seperti ini..




                KLIK UNTUK LIHAT LAGI

Korang tengoklah semua hebat-hebat kan..Ape-ape pun saya akan cuba yang terbaik lagi(^_^)Harap-harap korang semua terus menyokong blog pink ini..sayang korang semua lebih-lebih..hikhik..peace..

                
         

7 kaki blogger komen:

aien said...

tahniah ^.^ goodjop~

NASZ said...

tahniah akma.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

sis92 said...

uwaah congrate sayam
yg 25 blog terbaik tu pun sis tk sangka dpt..sbb ingat tu segmen ke hape hehe tp alhamdulillah lah :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

wah!tahniah ;)

Adylia Qarissa said...

dkna pon tersenarai...hehehee

hasrul hassan said...

Wah tahniah... semoga bertambah maju jaya.

hairy said...

wahh tahniah!! tggu hadiah dri sya..haha

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com