Tuesday, 29 May 2012

Transformasi Blog Gadis Pecinta Pink

Assalamualaikum..

Hari ni tak de idea lah nak meng'update'..So,setelah penat memulas otak,memerah keringat akhirnya timbul satu idea nak post pasal ini "Transformasi Blog Gadis Pecinta Pink"..Amboi,tajuk kemain lagi kan..agak gempak di situ..gempak ke?hahaha..Actually saya nak story sedikit  mengenai perubahan di blog saya ni..

Kalau yang selalu singgah kat blog saya ni mesti tahu kan perubahan ape yang telah saya buat kan kan kan..So,jadi jom tengok ape yang telah saya ubah kat blog saya ni.Tak delah banyak sangat pun yang di ubah,adalah 2-3 benda yang saya ubah:

1)Saya telah transform kan header saya setelah dua bulan guna header yang same..Header yang sungguh awesome dari kak Arina..Suka sangat(^_^)

S0 credit special untuk:Bunga Hati Mama


2)Saya telah ubah background saya..Tapi tetap tema sama iaitu pink..hakhak..

3)Saya telah remove widget radio Era dan di gantikan dengan widget Top Komentor(^_^)Ini bagi menghargai mereka yang tak pernah jemu memberi komen dan kritikan terhadap semua hasil nukilan saya yang tak seberapa..

4)Saya telah ubah gambar icon shoutbox yang sangat awesome hasil seni adik comey SANDRA..
So,big thanz untuk Sandra yang sudi buat kan untuk saya..really nice..

        

Jadi itulah 4 transformasi yang telah saya buat..Nak lebih-lebih tak pandai..Hakhak..Tu pun time ubah icon shoutbox boleh pulak dekat 2 jam baru jadi..haha..punyalah tak pandai nak kasi dia centre..sekejap ke tepi sangat gambar tu..sekejap kang tak timbul gambar tu.Tapi,lastly jadik juga setelah puas godek-godek ..menjerit keriangan terus..hikhik..

So,ape pandangan korang?okey ke tak eh?jujur tau..hukhuk

                                                        
 

16 kaki blogger komen:

Amanina said...

kite perasan 1st sekali header tu. hikhik. comey semuanya :D

NASZ said...

wah..cantik. suka transformasi ini.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

TanpaNamaDer said...

ok terbaek
gua takde header lagi sob2 LOL

sis92 said...

its kebaboom sayam..yg penting isi nya dong..blog cantik, tuan blog baik, blog bermanfaat..insyaallah happy blogging yep :)

AlyaaIBH said...

baru perasan background tu ! hehe. cantiklah. tahniah. hehe.

KorN said...

lagi best kalo keseluruhan blog ni transform ke warna hitam... huuu lagi best.. hahaha

pha is said...

wlaupon x suka kaler pink, tapi tetap rasa blog ni dah lawa dah... heheh

لين Si Pipi Merah said...

terus terang jeles lahh.. :)

hazdnul said...

first pasan masuk sni..header tu..comel :D

Masha Meisters said...

pinky..pinky..tomeyla..hikhik

izan mama mia said...

cantik header baru......masih tak lari tema pink...suka...

hairy said...

cantikk header tuh....

CiK FizA said...

semua comel comel ! ^^

Fiza Suhaimi said...

Memang lain daripada yang lain.. Sweet pinky sangat! :)

ain vanilla said...

akk . blog ni ain baru je buat .
ain pon tak promote lagi blog ni . sbb takot tak menjadi . apa2 hal kalau rajin akk join la

http://mrsaibis.blogspot.com/

Raimi Syazwan ♌¹³ said...

Satu penhijrahan..
Good Luck

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com