Saturday, 19 May 2012

Blogger lelaki Pilihan

Assalamualaikum

Kalau semalam saya bercerita pasal blogger-blogger wanita yang hebat kat SINI.So,hari ni nak cerita pasal blogger lelaki pulak.Fuhh tajuk pulak blogger lelaki pilihan.Macam nak pilih calon menantu pulak kan,Hahaha.Ape-ape pun Barulah fair and square kan blogger wanita ada,blogger lelaki pun mesti ada kan.Okey tanpa buang masa..Jom-jom lets check it out okey(^_^)

1)Ben Ashaari

            BEN ASHAARI
            http://www.benashaari.com/

Rasanya semua orang kenal abg Ben.Blogger yang sangat otai.Suka post-post dari abg Ben sangat-sangat menarik dan bersahaja.Ada style lah orang kata kan..

2)EqbalZack

            
    http://www.eqbalzack.com/

Blog EqbalZack pun best.Banyak entry-entry yang menarik.Memang best lah.Korang yang tak pernah terjah blog beliau boleh tekan link terus ke blog beliau..

3)HasrulHassan

         Panduan Menulis Blog | HASRULHASSAN.COM™
   http://www.hasrulhassan.com/

Blog HH saya suka amat..Banyak tips blogging berguna terutama untuk newbie macam saya.Semenjak tahu kewujudan blog beliau harus hari-hari terjah blog ni nak carik tip -tip berguna untuk blogging..seriusly blog ni sangat banyak tip.Korang harus terjah okey!

4)Aizul Marcello

          
   http://www.aizulmarcello.com/

Blog Aizul ni baru je terjumpa..selepas Jejak kaki di blog Irine Nadia Marcello.Mereka adik beradik rupanya.Blog Aizul banyak gambar-gambar menarik.Saya suka tengok gambar,tapi tak suka bergambar.itulah saya..hikhik

5)MohdNaser

        MOHD NASER.COM
        http://www.mohdnaser.com/

Blog Encik Nasz pun saya suka..Beliau selalu wat segmen.Saya mesti nak join sebab dari segmen beliau lah saya banyak kenal ramai blogger..So,big thank pada beliau..

Okey,tak bermakna blogger yang lain-lain tak best.Saya short list kan 5 je dulu untuk hari ni.Kalau nak ikut kan panjang berjela lagi nak cite tapi cukup untuk hari ni kan.Nati sambung lagi part 2 okey..Baru lah beranak pinak entry saya,,hikhik.So,korang tunggu pe lagi..mari-mari terjah blog di atas okey.

Berjumpa lagi di part 3 iaitu blogger lelaki dan wanita yang sama hebat(^_^) Peace ..




6 kaki blogger komen:

Thee teddy said...

nice... jom follow give away dari teddy plak... http://www.theeteddy.com/2012/05/give-away-domian-precuma.html

sissyira said...

salam..

abg ben paling atas tu ;)



jemput joint contest syira :

http://www.sissyira.com/2012/05/contest-2-kata-kata-indah-sticky-post.html

Syakir Rahman said...

semua aku da folo..diorg mmg terbaek!!

Nasz said...

thanx Nor Aidatul Akmar. Blog saya biasa-biasa je.

Anonymous said...

Hey there! I simply would like to offer you a big thumbs up for the great information you've got right here on this post. I'll be coming back to your web
site for more soon.
Here is my homepage : amphora pipe tobacco

Anonymous said...

You really make it appear so easy along with your presentation however
I to find this matter to be really something that I feel I might never understand.
It sort of feels too complex and extremely large for me.
I am looking forward for your next put up, I will attempt to get the grasp of it!
Look at my weblog :: golden virginia

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com