Thursday, 17 May 2012

' Segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS '

Assalamualaikum..

Malam ni kan kita rasa nak join segmen ni la"Aku nak jadi blogger famous".Fuhh..mampukah diri ku yang kerdil ini menjadi famous..hikhik..Berangan dan terus berangan menjadi famous..Haruskah?semestinya tidak harus..kang dah famous payah pulak..sibuk kot..macm artis..Hahaha.Aih ape lah yang melalut ni .Orang suruh join segmen jela..

     
        

        TEKAN SINI UNTUK JOIN

Nama blogger korang ?
Pecinta pink


Jumlah follower yang korang idam/target ?
Tak aim berapa follower tapi kalau dah lebih dari seribu,Alhamdulillah


Nak tag:


13 kaki blogger komen:

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

terima kasih sudi join ,ala lagi sikit je follower awk nak cecah seribu kan?..teruskan rajin bw yek!

Lelaki Kacak said...

Salam anda di tag di entri ini = http://blogshokri.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html untuk join giveaway by cik iena

Nasz said...

selamat bersegmen. hehe.

Pecinta pink^^ said...

Aini hikhik..bw smpai lebam:P Lelaki kacak..maseh tag..Nasz..jom la join sekali:)

Pink Lavender said...

hai dear...
makneng jenjalan sini membalas kunjungan sambil bawa mangkuk tingkat...nampakx mangkuktingkat makneng??

sgt pinky!!!=)

aien said...

saya follow sini dari segmen yang sama ..done follow

http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Liyana Jasmi said...

Dah follow... Datang dari segemen yg sama...
http://liyanajasmi.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Lily said...

Singgah dan jalan2 dkt blog pink ni. Hehe, dr segmen yg sme :)

amercorner.blogspot.com said...

boleh tak tolong saya jadi blogger famous ahaha.. saya nak topup :D

singgah sini dari segmen yang sama.

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html?showComment=1337499063561#c6770746343987893449

NinaChocotaz said...

datang dari segmen yang same... ahakss...

Maya said...

Congrats ! Target awk dah tercapai. hee. Maya dtg dari segmen yang sama ! Sorry lambat blogjogging kat sini. :D

Jom singgah kat blog Maya plak !

saya join di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Nurul Najwa said...

dah follow.. datang dari segmen yang sama..
follow saya pula.. najzul95.blogspot.com

syafiqah said...

hye dari segmen yg same . done follow you , follow back :)
http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com