Monday, 14 May 2012

Jom Terjah blog mereka(^_^)

Assalamualaikum..

Seperi biasa setiap Hari Isnin bloglist Promosi blog akan bertukar.Jadi untuk minggu ni sy Promosi 11 blog peserta segmen saya mengikut senarai yang join hari tuh.Jom-jom terjah blog mereka ramai-ramai..

1)Atika
2)Nurul Ain Syaahidah
3)Nik Nur Fatihah
4)Miss Banu
5)Amal
6)Aqua Gugurl
7)Julia
8)Syaidatul
9)Lovely
10)Dhia
11)Atiey

Okey saya nak jemput korang join segmen sesi kedua jika ingin blog korang di promosi macam diorang.Kalau ada kelapangan masa tekan SINI UNTUK JOIN ye..Pada peserta bertuah ada sesuatu yang Misteri untuk anda..hahak.Misteri la sangat kan..Jom-jom join tau(^_^)


              Pecinta Pink^^

5 kaki blogger komen:

ain vanilla said...

yahoo kita adaa

Atiey-Demok said...

awak thanx yew ada jgk sya dlm snrai 2 yew..

amal said...

Thankyouuu awak ;p

juliakamaludin said...

hehe time kaceh awak yg comel

Leadership Developmant Training said...

salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com