Saturday, 26 May 2012

Saya Nak Header by AkmaDanira

Assalamualaikum..

Hari ni nak join segmen yang boleh dapat free header,,Memang kalau ada segmen header ni automatik kita join..Sebab tak pandai buat header kan..By the way thanks a lot kat tuan segmen yang jemput kite join segmen ni..So,tak payah pikir lama-lama kita join..Syarat pun senang kan ..

                 
              KLIK UNTUK JOIN



  • Tajuk Header:Gadis Pecinta Pink
  • Description (kata-kata/ayat):saya budak obses pink!!
  •  Warna/Kod warna (1-3 warna):Pink pekat dan hitam
  • Saiz (kalau mahu):ikut awak yang tentukan..hikhik
  • Doodle (kalau mahu):http://4.bp.blogspot.com/-bjTsXB9chRA/T7tTAAF2uWI/AAAAAAAACHc/uSuPQfpF2nY/s320/termenung-pupple-D.png & http://2.bp.blogspot.com/-FkGAd3jAXn0/T7xhDrScGJI/AAAAAAAACHw/SvIW77Hqmdk/s400/CIKGU-BUNGA-BMERAHX.png


Saya nak tag:
Amalina

Saya nak guna doodle yang saya kasi tu..kalau boleh..kalau tak boleh kita ikut je yang Akma buat..hikhik





3 kaki blogger komen:

Karukord Jagau's said...

slmt bersegman :)

9n0L4 said...

selamat bersegmen dan dapat header comey. ;)

AkmaDanira said...

Tahniah ! Ambil header awak dkt sini.

http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/05/pemenang-header-part-1.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com