Friday, 11 May 2012

Segmen blogwalking sampai lebam

Assalamualaikum..

Petang ni nak join segmen Deqla.Almaklum saya memang suka join-join segmen ni.Lagi-lagi segmen senang kan.memang akan join di tambah lagi free sikit petang ni.So,check it out  ..


           
               KLIK UNTUK JOIN

Kenapa orang lain perlu blogwalking blog saya?
Baik lah kawan-kawan mesti blogwalking blog saya sebab blog saya ada radio era,jarang orang ada kan kan.Boleh la release tension kan.Lagi satu,blog saya loading pun tak lah lama sangat.So.korang nak blogwalking pun senang.Lagi satu,yang paling penting blog saya sangat sejuk untuk di pandang.Hahaha.ni sebab paling tak bole pegi kan.Tapi yang pasti,korang blogwalking sini saya sudah semestinya akan blog korang secepat mungkin.So,lets bw together-gather,Hakhak

nak tag:

13 kaki blogger komen:

kaishin said...

owh tq tag saya..nanti saya join eh :)

@ deqla manjew said...

mekaseh sudi join segmen deqla..senarai peserta telah diupdate..sila la berblogwalking smpai lebam ye...hihi... good luck !! :)

izan mama mia said...

singgah cni d segmen yg sama...folo cni juga...
kita serupalah..minat pink juga..

✿nur hadifah✿ said...

http://bloghadifahsabri.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

dri segmen yg same ^^..thank tag! :)

Michelle Hopell said...

tooink3 terjah sini balek membalas kunjungan semalam ..
selamat berBW awak :)

Masha Meisters said...

same2...join jugak segmen deqla...hee

Cik Nur said...

Blogwalking...!!

Dari segmen yg sama.. :)

Nur followw..!

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

Sh Hily said...

salam singgah dari segmen yg sama..jum terjah blog ifa..:)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmenblogwalking-sampai-lebam.html

aReLaN said...

singgah dari segmen sama. bukan setakat BW je,saya follow terus sini.hehehe..salam perkenalan

http://noruazuran.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

salam persahabatan di dunia blogging

fly sini dari

http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

singgah balik ye ^___^

syieda_syaada said...

singgah dr segmen yg sama..salam perkenalan yer..hee~ :)

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama



http://azzafdzal.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

9n0L4 said...

dtg dari segmen yg same. good luck dear. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com