Sunday, 20 May 2012

Segmen: Saya Blogger Awesome + Cool

Assalamualaikum,,

Petanh ni nak join satu segmen oleh Shawal.Terima kasih ajak saya join ye Shawal.So,here I join..hee.Korang nak join klik je link kat bawah tuh okey..Ada hadiah untuk Top referral.So,ape lagi jangan lepaskan peluang join join tau..


              

          KLIK UNTUK JOIN

saya nak tag:


Due date segmen ni 30 May 2012

3 kaki blogger komen:

Mohd Noor Shawal said...

thanks join.. :)

NASZ said...

sori lambat blogwalking. busy skit.

singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya.

www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Mohd Noor Shawal said...

assalamualaikum..ingat lagi tak yang blog ni terpilih untuk segmen Shawal hari tu? disebabkan shawal tak sempat nak review blog ni,Shawal letakkan banner blog ni kat ruangan sewa blog Shawal secara percuma.. :)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com