Thursday, 10 May 2012

" Segmen : Aku Terjah Kau , Kau Terjah Aku "

Assalamualaikum..

Segmen lagi..hehehe..join selagi ada..balas dendam lama tak join segmen kan..

            

Tarikh tutup : 12hb May 2012

tag:

12 kaki blogger komen:

dyabunga said...

slmt bersegmen

Aboy93 said...

tak de ke link yg buat segment ni?

Fariz Reza said...

ahhah dapat.......kepada tuan penganjur..sya dah approve dah dia dah tag saya (^_^) hehe .....
jadi jgn macam2 dngan dia lagi...

yang benar ,
Fariz Reza

✿ Nani ツღ said...

Terjah dari segmen yang sama .... ^^!

http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-terjah-kau-kau-terjah-aku.html

Rafflesia™ said...

as-salam...
syieda datang terjah dari segmen yang sama.. -.- selamat berblogging!

http://syiedalikes.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-terjah-kau-kau-terjah-aku.html

Rafflesia™ said...

as-salam...
syieda datang terjah dari segmen yang sama.. -.- selamat berblogging!

http://syiedalikes.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-terjah-kau-kau-terjah-aku.html

!em@ GurLz said...

hye...
iema dtg singgah nie ^^
dr segmen yg sme

http://iemagurlz.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-terjah-kau-kau-terjah-aku.html

Farra said...

Terjahh sini /(^^)\

http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-terjah-kau-kau-terjah-aku.html

alynn'johan :] said...

saya kembali dari group yang sama :)

waniey20~ said...

dari segmen yang samE !

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-terjah-kau-kau-terjah-aku.html

Zaidalifah Hussin said...

terjah balik sini...

Zaidalifah Hussin said...

ASSALAMUALAIKUM…

MENJEMPUT & MEMPERSILAKAN TURUT SERTA DALAM SEGMEN “UP FOLLOWER”

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/jom-baca.html#links

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com