Thursday, 10 May 2012

Segmen:Jom Blogwalking & Join Bloglist Promosi Blog


Assalamualaikum..

Hari ni saya nak buat segmen lagi..Segmen ketiga dari saya.Segmen ni merupakan sambungan Segmen blogwalking & saya nak masuk bloglist promosi blog.Di sebabkan list bloglist promosi blog hanya  tersedia sampai minggu depan sahaja jadi saya buka semula segmen ni.Cuma kali ni ada tambahan sedikit.Mungkin lebih menarik..

Seperti biasa pada mereka-mereka yang join segmen saya ini blog anda di promosi dan secara automatik di senaraikan ke bloglist promosi blog saya pada hari Isnin selama seminggu.

Okey nak join?Jom Baca sayarat-syarat di bawah ni:

1)Sediakan satu entry Segmen:Jom Blogwalking & Join Bloglist Promosi Blog
2)Copy & Paste Header saya yang ini:



       
3)Follow atau tidak blog ini terpulang(^_^)
4)Jawab soalan ni.

  • Pandangan Anda tentang blog saya?
5)Post entry anda dan hantar link entry anda di ruangan komen ini sahaja..
6)Tarikh tutup segmen:26 Mei 2012

Istimewa kali ini:

Saya akan menyediakan sedikit buah tangan kepada mereka yang bertuah dan pemilihan di buat berdasarkan cabatan bertuah oleh saya.Hadiah-hadiah simple dari saya iaitu:
  • Topup -2 orang peserta
  • Sticky post dan review blog selama 3 hari- 3 orang peserta
So,tunggu ape lagi jemputlah join,Mana tau ada rezeki korang boleh dapat hadiah simple dari saya kan.Di samping blog korang akan di promosi selama seminggu(^_^)

P/s:Yang dah join dulu boleh join lagi.Jom-jom join..

28 kaki blogger komen:

Michelle Hopell said...

saya ke org pertama? hehe
join :)

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmenjom-blogwalking-join-bloglist.html

✿ Nani ツღ said...

Nani join !^^

http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmenjom-blogwalking-join-bloglist.html

NurFadhilah said...

Percubaan pertama segmen dalam belog ^^ http://dilolastory.blogspot.com/2012/05/percubaan-pertama.html

Linda Zehan said...

DonE!! =)

http://lindazehan.blogspot.com/2012/05/segmen-jom-blogwalking-join-bloglist.html

Dura Vanilla said...

nak join jugak...

http://duravanilla.blogspot.com/2012/05/jom-blogwalking-join-bloglist-promosi.html

:)

Dura Vanilla said...

nak join jugak...

http://duravanilla.blogspot.com/2012/05/jom-blogwalking-join-bloglist-promosi.html

Dura Vanilla said...
This comment has been removed by the author.
Ain Runnia said...

http://diaryofmizzain.blogspot.com/2012/05/segmenjom-blogwalking-join-bloglist.html

kaishin said...

salam awk..saya join eh :)


http://krilmohd.blogspot.com/2012/05/segmenjom-blogwalking-join-bloglist.html

Miss NR said...

Saya join! :)
http://diarybudaktinggi.blogspot.com/2012/05/segmen-jom-blogwalking-join-bloglist.html

Sakura Aihana said...

Hana join

http://marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmenjom-blogwalking-join-bloglist.html

Hanif Idrus said...

Dah join ....
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/05/segmenjom-blogwalking-join-bloglist.html

DAIRI SEDETIK LEBIH said...

Jalan2 melawat blog awak. Jemput join segmen saya :-http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-follower-diari.html

Atiey-Demok said...

saya join jgk..

http://atiey-demok.blogspot.com/2012/05/segmenjom-blogwalking-join-bloglist.html

Hanif said...

dah habis jalan-jalan semua yang join segmen pencinta pink..
Banyak gak join yek..jenuh pinggag aku nak berjalan...ehehehhehe

Murni Ellyfiesya said...

Murni join segmen yg superb ini~
http://murniellyfiesya.blogspot.com/2012/05/segmenjom-blogwalking-join-bloglist.html

Plss lawat Murni..

chentaa said...

http://thea-cintajarimanis.blogspot.com/2012/05/jom-blogwalking-join-bloglist-promosi.html

waa like kamu pnya blog style :)

Seyra Zainal said...

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/05/segmenjom-blogwalking-join-bloglist.html

sera join sini..

Beiby Yatie said...

nak join jugak ..


http://bebyyellowshiteru.blogspot.com/2012/05/segmenjom-blogwalking-join-bloglist.html

:: amira bahardin :: said...

Nak join segmen blog yg cumil nie gak!!!!



http://wwwbelogkuning.blogspot.com/2012/05/segmenjom-blogwalking-join-bloglist.html

shahdiana said...

join jugak...

http://sofiyahasya.blogspot.com/2012/05/segmen-jom-blogwalking-join-bloglist.html

aien said...

join~~
http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/05/segmenjom-blogwalking-join-bloglist.html

Oyo for Short said...

akak !! dah join dah nii ... review sini taw !! kasi menang top4 .. xde wet nak top4 ni .. hakhakhak ..

http://danakuberhentibermimpi.blogspot.com/2012/05/segmenjom-blogwalking-join-bloglist.html

Cik Hawa Eman said...

saya join

http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/05/jom-blogwalking-join-bloglist-promosi.html

hawa said...

salam :)) saya joined yeee :p

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/05/segmenjom-blogwalking-join-bloglist.html

Fara Chew said...

join

http://farachew.blogspot.com/2012/05/segmenjom-blogwalking-join-bloglist.html

Asilah Syiela said...

Sis join dgn senang hati !

http://twosisterlikeblog.blogspot.com/2012/05/segmen-jom-blogwalking-join-bloglist.html

Remaja Elit said...

http://blogremajaelit.blogspot.com/2012/05/segmenjom-blogwalking-join-bloglist.html

jeng jeng jeng lihat siapa yang join ini...anda tak kenal saya tapi saya kenal anda hahahhaha


p/s: Akma kenal sangat saya ni , hehehehehe siasatla siapa saya (^_^)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com