Wednesday, 16 May 2012

Tunjuk Ajar ku Sifu(^_^)

Assalamualaikum

Tadi duk blogwalking sana sini situ sekejap lah..Punyalah seronok blogwalking kan dari satu blog ke blog then terjumpa lak blog sahabat saya iaitu Datin Kyah..Fuhhh,jangan main-main kawan-kawan saya berkawan dengan datin korang..tumpang glamer sat,,hahaha..

Semangat keterujaan berblogwalking di blog datin semakin lah membara-bara bila nampak salah satu entry dia pasal saya..fuhh fuhh..kembang bermangkuk-bermangkuk ABC hati ni tau..haha..Amboi,terlebih sudah kita ni kan kan kan..hikhik..Datin Kyah cakap kan kan saya ni sifu belog dia kawan-kawan..Geli hati pulak,sifu lah sangat cik Kyah oi..hehehe.Padahal awak pun entah ape-ape je blog ni haa.Actually Datin Kyah ni coursemate saya..Kitaorang kan dapat assigment wat blog dengan lecture..So,tulah tolong ajar dia buat blog.Sama-sama buat blog.Kebetulan saya terlebih rajin explore ilmu berblogging ni,tulah alang-alang dah tau sikit-sikit ajarlah kawan-kawan sekali..

             datin wannabe
                JOM TERJAH SINI

So,alang-alang sekali saya nak ajak korang singgah blog kawan saya ni..Background pink macam saya,,Hehehe.Korang singgah tau,support kawan saya,,hikhik..Jap-jap,satu lagi kalau Datin Kyah sedang baca blog ni jangan lupa jap lagi saya nak tuntut belanja..Hahaha..

Okey,alang-alang jugak nak tunjuk header yang saya dapat hasil tajaan Nal..Tema hari ni alang-alang je lah..err..korang jangan pening tau,,hukhuk


Ala-ala malunya saya,,header gambar kita..tutup mata,,lalala..By the way thanz ye NAL sebab wat kan header ni..Sangat-sangat awesome macam saya..hee..peace(^_^)
             

8 kaki blogger komen:

Zero CodeXgigas said...

iyep.. i cant speak malaysian properly.. haha

pink is great. pink bagus! haha

happy eim said...

tukar la header baru tu...=)

sis92 said...

wehuu g terjah beliau sekarang..bestlah ada org buatkan header huhu

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

tu dyew dpt header la untung la kn..
ahaha
very nice dear

gnesop said...

header blog ini juga ohsome
suke..

Rafflesia™ said...

yeay.. dapat header yang comel. @_@

HasrulHassan [HH] said...

Nak header gak ... leh leh tak?

NAL said...

Sama-sama. Thanks juga sebab sudi join segmen NAL hari tu.

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com