Sunday, 6 May 2012

Segmen:Geng Blogger

Assalamualaikum..

Malam ni nak join segmen Niera pulak..biasalah segmen bersegmen ni baru best kan..layan,,hikhik

             
                    TEKAN SINI UNTUK JOIN

Saya dalam kategori Geng Blogger C(^_^)
Okey Cik Niera awak memang dah masuk dalam bloglist Mei kita pun..hikhik

Tarikh tutup : 12 mei 2012 jam 11.59 malam

22 kaki blogger komen:

aisyah humaira' said...

tenx dear sebab selalu support niera ! :)

cyda said...

terjah dari segmen yang sama :)

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

putri=) said...

singgah dari segmen yg sama n geng blogger yg same.. (:

putri=) said...

singgah dari segmen yg sama n geng blogger yg same.. (:

putri=) said...

singgah dari segmen yg sama n geng blogger yg same.. (:

Atirah ★ said...

Datang dari segmen yang sama . Jemput singgah sambil join giveaway saya
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang terjah blog nie! Eh, same lah dari Geng Blogger C! Kalau free, jenguklah Arol yeah. :)

P/S : Nak tahu kenapa ramai panggil Arol "Atok"? Jom singgah blog Arol Mubin! :D

Yusz said...

salam..terima kasih kerana sudi menerjah..saye terjah balik..hehe..
follow la blog saye ye..

hazdnul said...

singgah sni pulaks :D geng blogger sme.. tq sudi berkunjung k blog sya tu ^_^

amercorner.blogspot.com said...

singgah ... datang dari segment yang sama .. ..


:D meh terjah balik ala ala tok

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger-by-aisyah-humaira.html

Michelle Hopell said...

ye kite mmg geng blogger ..
ade je die :P
singgah sini membalas kinjungan :)

Sh Hily said...

Bls kunjungan dari segmen yg sama...kita geng blogger yg sm la..:)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

✿ Nani ツღ said...

Nani datang sini..........^^!

Sya-Mintz Minth Ice said...

jalan-jalan sambil follow cini ^^
segmen yg sama Blogger B...

Eyqa Hasnan said...

eyqa datang dari segmen yg sama :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

MUJTAHIDAH SOLEHAH said...

wa'alaikumussalam :)

terima kasih,dan ziarah pecinta pink di sini (^_^)

moga dalam rahmatNYA,amin (",)

NasZ said...

singgah dari segmen blogger aisyah humaira'.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

KESAH D!AR!Kツ said...

salam perkenalan..bw here(^_^)..dtg melawat geng blogger yang sama

BellaJane said...

terjah dari segment yg sama juga hehehe :)

BellaJane said...

terjah dari segment yg sama juga hehehe :)

Nurul Hayati said...

membalas kunjungan.. nice blog.. done follow..

huda said...

salam dari segmen yang sama.
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com