Monday, 14 May 2012

Segmen : I Love Blogwalking

Assalamualaikum

Tengah-tengah malam ni rasanya nak join segmen .Segmen pun senang je..

            
            KLIK SINI

Saya suka blogwalking sebab saya ingin mencari lebih ramai sahabat mengikat ikatan ukhwah di samping mencari idea dalam penghasilan blog yang berkualiti dan di terima umum serta blogwalking boleh memberi satu kepuasan kerana dengan blogwalking kita akan dapat rasa satu aura yang menyelinap ke dalam dada yang membuatkan diri ini ini ketagih untuk berblogwalking.,peace(^_^)

Nak tag:

Dan tag semua yang singgah di blog saya ini..

5 kaki blogger komen:

Dieyna said...

sempena hari guru , jom join segmen ni http://wardahilmu.blogspot.com/2012/05/segmen-kenangan-terindah-bersama-guru.html

akak pun suka pink hhe

sis92 said...

hehe time kasih :)
insyaallah ye :)

nozi said...

salam..join2
http://sweetiebread.blogspot.com/2012/05/segmen-i-love-blogwalking.html

azuriani murni said...

SALAM...join segmen ni..
im new blogger ;D
http://azuriani.blogspot.com/2012/05/segmen-i-love-blogwalking.html

✿nur hadifah✿ said...

thank join.. segmen dibatalkan!.

sorry sgt2 eh? T.T

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com