Wednesday, 23 May 2012

Wordless Wednesday#5

Assalamualaikum..


"Jika jatuh hati kepada seseorang,pastikan dia angkat hati kita yang jatuh itu, bersihkan debuan di atasnya, dan simpan ia dengan baik..♥"
             

                         
                     
Renung-renungkan selamat beramal(^_^)

14 kaki blogger komen:

athirah said...

agak2 sape la nk angkat cinta kita?hehehe

Adylia Qarissa said...

gambar atas tu memang gambar betul atau dah edit ey?? unik lak tengok gambar tu ;p

izan mama mia said...

Alhamdulillah..mama dh jumpa yg sudi angkat hati mama dan bersih kan serta simpan kemas di hatinya...huhuhu

hasrul hassan said...

Wah mendalam maksudnya ni ....

Arina Shamsul said...

hehehe..betul tu dik :) tentu dia simpan elok2 dalam peti besi..ngeee

sis92 said...

awak , ye awak , yg tgh baca ni .
apehal curi hati saya pulangkan balik segera kahkah

Saya Disini said...

betul3..

SP (spudinpunya) said...

awwww.. :D

hairy said...

:-) ww...

^^eKaTiKaH^^ said...

yup, betul tu :)

Rizki Pradana said...

postingan2nya sangat bagus, menarik dan bermanfaat,,terus menulis,,karena dengan menulis kita bisa mengembangkan imajinasi kita dan menjadikan kita lebih kretaif..serta kadang bisa menghibur orang lain.. ^_^

salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blooger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

farah.fauzi said...

sweetnye ayt tuuu :D

Pecinta pink^^ said...

athirah:hehe,,jodoh pertemuan di tangan Allah:)pasti ada tuh,,
Adylia:kihkih kita amik kat pakcik google je:P
Kak izan:wah,semoga berbahagia selalu ye:)
HH:Hehe,,sedalam lautan pasifik:Phakhak
kak arina:hehe,,kunci peti besi itu:Pkihkih
sis:Nah ku pulangkan semula:P amik2,,hahaha:P

Pecinta pink^^ said...

Saya disini,SP,Hairy,Atikah:hehehe,,betul2:P
Rizki:thanz tau:) akan terus memerah idea:P
Farh:sweet like gula2:P kehkeh

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com