Thursday, 10 May 2012

Segmen: Saya Nak Lepak Ngan Awak!


Assalamualaikum..

Seterusnya nak join segmen oleh Ajam..

           
              KLIK UNTUK JOIN

Namakan sorang or dua or tiga (maksima) orang bloggers yang korang rasa korang nak lepak:
Amboi saya pilih top blogger je kan..Hikhik.Pilih diorang sebab suka la tengok blog diorang.sempoi.Nak minta tip jadi blogger berjaya sambil lepak..hee

10 kaki blogger komen:

Nur-Azam Shahdan said...

thanks join! :D

amboi nak lepak ngan yang top-top kan! ahahaha takpe, kalo lepak sambil pungut ilmu tu lepak berilmiah namanya ahahaha :D

Hanif Idrus said...

datang dari segmen sama..dah kenal kan kita..hehehhe

Nur-Azam Shahdan said...

jom tengok sapa lagi blogger yang join and blogger mana diorang nak ajak lepak :P

http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-saya-nak-lepak.html

Nurul Nadia said...

sy dtg nk lepak @ follow...

http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

Mrs.BuduBilis said...

BW sini,...

jom lepak blog sy ^_^

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

Fara Chew said...

lepak2 cni.. jom lepak ngan sy..
hepy bw

http://farachew.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

amercorner.blogspot.com said...

blogwalking here .. dari segment yang sama ...

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

phatelara said...

Hai, pink nya blog awak! :) Anyway, jom lepak ngan saya plak.

http://www.phat-woman.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

Malyhah Eyna said...

jom lepak dgn saya pulak ...
di http://malyhah.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

~LoVE PiNk~ said...

wee...dtg cnie melawat...

thnks ea datang blog saya..

sama la kita love pink!

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com