Friday, 4 May 2012

Cuti,cuti,cuti dan cuti je(^_^)

Assalamualaikum ..

Selamat petang korang.Hari ni mood nak berblogging kurang ..Nape ye?Daku pun tak tau.Otak jadi blur pulak hari ni.Hahaha.Di tambah pula dengan line WIFI yang lembap lagi dari kura-kura.Aih sabo jela teman.Terus ilang mood nak blogwalking.Tapi sempat lah jugak terjah lebih dari 10 blog petang ni.Maaf ye kawan-kawan ku yang mana I tak terjah lagi nanti bila line dah laju sekilat halilintar I blogwalking blog you all okey.

Okey ni nak cerita gempak kat korang..Err,gempak ke?hehe..tak lah.Ini cerita kanak-kanak keriangan mendapat cokelat.Hahaha.Tak delah korang,minggu ni kan korang Kuliah saya hampir semua lecture batalkan.Boleh kira 2 kali pegi kuliah je minggu ni.tulah yang korang tengok saya aktif berblogging.Sebab minggu ni free gila-gila lah.Memang untung lah kan,memang itu yang selalu di mahukan.Hikhik..Esok pulak cuti lagi,tak de kokurikulum sebab Hari Wesak..Sekali lagi cuti.So,minggu ni memang sakan lah cuti.Nikmat-nikmat.Rasa bahagia saraf-saraf otak ni..hakhak

So,bila dah cuti ni tak benda lain dah di buat melainkan aktif  berblog,online muka buku 48 jam sehari,layan korea sampai lebam mata,gelak-gelak dengan roomate ku,berangan macam-macam dan yang paling penting pening pikir nak wat assignment.Tapi pening-pening pun masih lagi steady berblogging.hakhak.Inilah daku,kalau tak esok nak hantar tak buat-buat lagi.Ape nak jadi lah kan..hee

Okeylah korang,di kesempatan ni juga nak ucapkan terima kasih pada Follower ke-700 blog Gadis Pecinta Pink ini.Jom berkenalan dengan beliau.Jom jom jom..

     
Beliau yang saya maksudkan ialah CHUCK JONES.Fuhh name glamer you all.hee..


Ape-ape pun jutaan terima kasih ye pada semua yang sudi follow blog saya.Insyaallah akan di naik taraf hari demi hari.Korang semua memang best(^_^)
   

2 kaki blogger komen:

mugmerah said...

best je dengar word cuti tu. indahnya.. :p

9n0L4 said...

tahniah. dah 700++ dah follower die. ;)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com