Thursday, 3 May 2012

"Segmen : Bloglist Mei CBB#1"

Assalamualaikum..

Segmen seterusnya nak join segmen Bloglist Mei CBB..

         
              KLIK UNTUK JOIN

syarat2 ialah :


  • Yang pasti korang kena follow n like this blog .(WAJIB)
  • Then, korang wt la satu entry yang bertajuk "Segmen : Bloglist Mei CBB#1" (WAJIB)
  • Gam gmbr yang di atas dan link kan ke entry ni k.(WAJIB)
  • hantarkan link entry korang kat post ni..(WAJIB)
  • Kalau nak tag kawan2 korang yang pum boleh.. (SUNAT)
  • Tarikh Tutup :11 Mei (smggu je n hrp leh kwn ramai)


Saya nak tag:
Selamat bersegmen(^_^)

7 kaki blogger komen:

Hanif said...

macam best ini..tapi tengah sibuk join 2 segmen..huhuhuhu.

aisyah humaira' said...

best tapi nak siapkan assignment dulu :) hihi..akan dtg..

Che Faiz Bong said...

Terima Kasih Kawan kerana join
tinggal jejak kt cni.-_______-

NURUL AMEERA said...

meera datang singgah sini... nice blog awok :)

http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/segmen-bloglist-bulan-mei-cbb-1.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. jom ke blog sy ^_^

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-bloglist-mei-cbb1.html

bai baizura said...

dtg dr segmen yg sama:) dtg jenguk anda kembali. hahah :p

Iena Eliena said...

pon pon
dtg membalas kunjungan:)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com