Wednesday, 2 May 2012

Segmen 1: Linda Cari Bloglist Mei"

Assalamualaikum..

Petang-petang ni ape lagi nak di buat kalau tak join segmen kan..hikhik.By the way terima kasih kat sahabat blogger saya MICHELLE tag saya untuk join kan..So,here I join Michelle..hehehe

         
              KLIK UNTUK JOIN

Berikan 1 kritikan membangun kat blog aku ?
Actually kan Linda,saya tak pandai nak kritik-kritik ni.Almaklum blog saya pun baru je nak bertapak.But,saya rasa blog Linda dah okey dah.Loading pun senang,tak berat..Mungkin warna kot,kurang menyerlah.then,tulisan kat side bar tu rasa macam kalau tukar lain lagi okey kot..jangan marah tau..itu sahaja..yang lain okey..Keep it up ye(^_^) peace..

7 kaki blogger komen:

Linda Zehan said...

Thanks... Kritikan diterima.. nant LZ cuba wat yg terbaek... =)

Michelle Hopell said...

selamat bersegmen sahabat blogger :)

Linda Zehan said...

Salam.. LZ dah wat list peserta segmen.. terjah jgn x terjah...

http://lindazehan.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-linda-zehan.html

♥♥cikHannah♥♥ said...

slm...dtg dr segmen yg sama http://cikharty88.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html...
dh follow awk..jom follow me balik,kalau sudi keyh...

Michelle Hopell said...

jom BW dear ..
singgah sini :)

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html

elyna mirsada said...

BW here,same segmen (n_n)

Nurul Alyaa said...

singgah dari segmen yang sama.
http://cikalyaa93.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html
jemput singgah ke blog.

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com