Wednesday, 27 June 2012

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JULAI HAZWAN HAIRY

Assalamualaikum..

Malam ni rasa tangan ni rajin pulak,nak menaip untuk join segmen blogger Hazwan Hairy..Entah sejak mula aktif join segmen ni..Memang harus daku join segmen beliau..Dan sebenar-sebenarnya segmen beliau lah merupakan segmen yang pertama daku join sejak mula-mula daku bergelar blogger.Kalau tak percaya klik dekat SINI..Time tu beliau cari bloglist April..Sejak dari first segmen tulah,daku semakin gigih join segmen segala bagai..Sampai naik jemu semua tengok..asyik-asyik muka ni je join kan..hakhak.Aih,panjang betul mukadimah kan..kihkih..So,korang kalau nak join boleh lah klik klik link kat bawah tu eh..

          
                 KLIK UNTUK JOIN

Kekerapan anda berblogging dlm sehari?
Tak menentu.ikut masa yang sempat..Tapi buat masa sekarang memang banyak masa..Tiap saat,detik,minit,jam akan blogging..hakhak..Nampak benar menipu kan..3-4 kali,harus blogging dalam sehari..

Tarikh tutup: Sehingga 30JUN

So,pakat-pakat lah kita semua join ..meramaikan majlis..peace(^_^)

P/s:Mohon tuan segmen jangan jemu..asyik muka ni je yang join segmen..hakhak
 


11 kaki blogger komen:

hairy said...

haha xkn jemu lah! lagi rsa terharu sbb sudi support sya until skrg..btw thankz a lot akma sbb sudi join lg wlauppun anda dh lma dlm bloglist sya...hakhak...waiting entry sya plak..sama2 support bru berjya dlm blog ni..hehe

Pn. Sheila@CC said...

jalan2 segmen sama n folo gak... :-)

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html

Cioccolato World said...

follow kamu, dari segmen yang sama

http://www.dieyaworld.com/2012/06/27-segmen-pencarian-bloglist-julai-blog.html

rAIHan said...

singgah sini..^^

Alynn Nyzaa said...

singgah:D

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html

Ikhwan Suhaimi said...

Hit U back !
Thank for visit me pink lover ~

http://bacerjer.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html?showComment=1340967695261#c7150635992162986083

Noor said...

saya datang!!.. wah!! rjin ye join segmen..

bai baizura said...

dtg dr segmen yg sama. salam kenal oh yeahh\:D/ haha :p

Alynn Nyzaa said...

dari segmen sama no.49 :D

jemput singgah~
http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/07/follower-ke-900.html

maszull said...

assalamualaikum...selamat bersegmen yer..;)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com