Wednesday, 6 June 2012

Pilihlah Kawan(^_^)

Assalamualaikum..

Tengah-tengah malam ni sambil-sambil kira mengira Financial Management yang serius daku tak paham sangat..grrrr..Tapi daku gagahkan juga diri mengira,mengafal formula bagai..Sob sob sob..betapa susahnya fm ni sampai nak nangis sebab daku memang kalau ada je masuk matematik sikit memang otak ni tak bape nak cekap..hukhuk..

Okey-okey,,sebelum daku merapu panjang lebar lagi ni nak kasi korang baca pasal kawan yang BAIK dan yang TIDAK BAIK..Yelah,kita berkawan ni bukan untuk sehari dua kan.Tapi untuk selama-lamanya..Kita juga nak kawan yang ingat susah senang bersama kan.Boleh share together-together..Jadi ni daku dapat satu
pandangan Imam Al-Ghazali berkaitan kawan yang BAIK dan yang TIDAK BAIK.So,jom lets check it out.Baca kat bawah ni,,


Moga kita sama-sama dapat manfaat dari pandangan ini..Perkongsian untuk kebaikan bersama(^_^)

Credit to:Rindok.com
   

15 kaki blogger komen:

kaishin said...

erm betul dah tu..kena hati2 cari kawan..zaman sekarang ni kawan makan kawan banyak kan..

TanpaNamaDer said...

nice info sis :)

ain vanilla said...

kena pandai pilih kawan ^^ i like this info . miow2

Abby said...

awk , sya ada tag awk dekat entry "1st Giveaway by Purple-Mommy"

KorN said...

kawan ni ade byk jenis.. sampai x terkira jenis nya... ade baik sederhana baik, baik sikit, baik banyak, baik2 suam, buat2 baik... cuma kita jer yg kne pandai nilai nya... dan pilih cara sesuai utk berkawan dgn mereka...

pha is said...

berkawan biar beribu....

Syira Blog said...

salam,,

agak susah untuk mencari kwn sejati skrg.

syafiqah said...

awak-2 , jom join dekat sini :)

http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-syafiqah-screamo.html

LiNda said...

hai dalca coorporation dtg melawat. ade banyak jenis kawan kan, ade yg baik ade yg tak, pandai2 la kite pilih sebab kawan mempengaruhi peribadi kite...:)

Ayeen Azmi said...

info menarik ^^ ape-ape pon,blog review dah siap..tengoklah ape yg saye kritik ^^

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/revew-10-blog-pilihan-ain.html

huda said...

kadang - kadang susah nak cari kawan yang baik. kan?
tapi jika kita pndai memilih maka adalah . :)

Sally Yatiey said...

Mesti pandai memilih kawan yang baik. :)

محمد شهريل القنيطري said...

thanks...so lpas ni berwaspada lah pilih kawan..agar hidop kita diberkati...

maaf yer lama x jengok...sibuk exxam sikit

fiQRa said...

nak dapat kawan gelak memang ramai. tapi nak jumpa kawan gelak tangis bersama, sangat susah ;')

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

nice entri
sentiase berhati2 memilih kawan..

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com