Sunday, 3 June 2012

Finalist Blog Terbaik 2012

Assalamualaikum..

Malam ni mood study agak kurang..why why why?exam lusa dah kot..hukhuk..So,bagi mencari mood yang hilang entah ke mana ni..saya jenguk blog pink ni jap..Belek-belek dashboard jap..Blogwalking satu dua blog jap..Then,belek punya belek kan,jumpa entry pasal Finalist Blog Terbaik 2012 oleh saudara Hilmi Razali..

Korang ingat tak dulu yang saya pernah post pasal blog Gadis Pecinta Pink layak ke suku akhir untuk blog terbaik 2012 oleh blogger Hilmi..Kalau tak ingat korang ingat-ingat kan je tau tau,,Hakhak..Actually last week dah keluar list untuk semi final blog terbaik 2012..Then,syukur BLOG GPP ada tersenarai antara 15 semi finalist tu..Cuma saya tak sempat nak story je hari tuh..sebab lupa+busy..kihkih..Korang boleh klik DEKAT SINI kalau nak tengok blog mane lagi yang ada dalam semi final tu..

Hari ni pulak sedang blogwalking kat blog Hilmi nampak pula entry SIAPA YANG MARA KE FINAL..ape lagi hati ni berdebar-debar..dup dap dup dap..Adakah mampu blog GPP layak ke final?yelah kan blog ni biasa je jika nak di bandingkan dengan blog yang berada di semi final..Memang amat mendebarkan lah..Mula-mula baca dulu slow slow..scroll dari atas slow-slow..Then,Dah sampai ke no9..Tanpa ku sangka,ku duga..blog GPP berjaya ke final Blog Terbaik 2012..Sangat-sangat luar jangkaan..Sangat-sangat syukur sebab dapat top 10..Walau macam mane pun,amat berterima kasih pada tuan empunya penganjur iaitu saudara Hilmi Razali sebab pilih blog saya ni..Semua yang berada di finalist adalah otai-otai belaka..semua hebat-hebat la..Sampai ke tahap ni pun saya amat bangga dan teruja..Suatu kenangan manis dalam dunia blogger(^_^)..

Klik link di bawah untuk ke blog 9 lagi finalist Blog terbaik 2012 oleh Hilmi..
1)http://www.fizgraphic.com/
2)http://nusha1706.blogspot.com/
3)http://www.benashaari.com/
4)http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/
5)http://lianapm.blogspot.com/
6)http://www.lyssasecret.com/
7)http://wanhazel.blogspot.com/
8)http://duniakushida.blogspot.com/
9)http://blogsigadis92.blogspot.com/


         

Terima kasih sudi baca(^_^)

         

7 kaki blogger komen:

zanairin said...

tahniah kakak comel....^^

AlyaaIBH said...

tahniah GPP ! :)

Busyra Bt Takiyudin said...

tahniah!

nia marlissa said...

tahniah :0

محمد شهريل القنيطري said...

hehe..tahniah..bertuahlah tuan blog ni..

kaishin said...

top 10..tahniah :D

Deq's Qienz said...

wahhh diorg nihh sume mmg terbaekk la..termasuk anda..Tahniahhh :))

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com