Saturday, 23 June 2012

Kehangatan Semakin Terasa

Assalamualaikum..

Dah lama tak post entry pasal Euro.So,malam ni curi masa sikit nak cerita sikit pasal Euro.Nak cerita pun sebab pasukan Euro saya sokong iaitu Spain dan England telah mara ke Suku Akhir.Tumpang gembira     sekali..hohoho.Macam mana dengan pasukan korang?Adakah salah satu pasukan yang mara ke suku akhir adalah pasukan yang korang sokong?Kalau ya,kata kan Yes..kalau tidak katakan No,,hakhak..

So,malam ni SPAIN vs FRANCE..harap-harap SPAIN boleh menang dan mara ke semi final dan dapat mengekalkan kejuaraan EURO 2008..

     

Then,esok pula pasukan Euro kedua yang saya sokong iaitu England vs Italy..Harap-harap England pun boleh menang..

     

So,tak sabar-sabar nak tunggu keputusan kedua-dua game ni..Nak tengok tak dapat..Hanya boleh tunggu keputusan je..Okey,nak sambung study semula..hakhak..Peace..(^_^)

Credit:Pic Ronaldo7.net

7 kaki blogger komen:

Yumida said...

sokong pd yg menang!

slmt berjuang...

Ain said...

Hah..akak berjaga malam tak nak tengok euro kol 3 pagi nih? Huhu ~ kalau same..sep-II haha =)

Hanif Idrus said...

Tgk german lwn greece...german 3-1 greece

kaishin said...

yes! german dah mara ke suku akhir..hehe :D

Michelle Hopell said...

amboi .. die pun minat bola xD
hari tu duit kite dah melayang taw sebab bola nie
hehe :P

JungRara said...

spain menang!!woot!woot!
hopefully england pun menang!

rAIHan said...

erk? ingt pasal apa td. bola rupanya. haha. selamat ber'euro' lah ye. raihan tak minat bola..hehe.

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com