Saturday, 30 June 2012

Segmen Bloglist Julai by Raihan

Assalamualaikum..

Petang ni nak join segmen oleh sahabat blogger Raihan..Maaf Raihan lambat join,kesibukan membuat kan tak sempat nak join..Actually Raihan dah ajak join 2 Hari lepas lagi..tapi tak join join juga..hari ni baru join..So,korang nak join?klik je link dekat bawah banner tu okey..

       
               KLIK UNTUK JOIN


Cara2 untuk join :

1. Follower blog raihan. Kalau rajin, like my page too.
2. Tepek kan header kat atas tuh dalam entry korang. Jangan lupa backlink ke entry nie.
3. Komen link entry korang kat bahagian komen entry nie. Di shoutbox tak diterima.

Tamat Segmen : 30 June, jam 10 malam.

So,korang apa tunggu lagi..jom join sementara beberapa jam lagi sebelum tamat segmen ini..

5 kaki blogger komen:

Alieza Dayasari said...

segmen... lately ni ramai buat segmen bloglist. hiiii.....

rAIHan said...

mekaseh sudi join segmen.
jom blogwalking dengan peserta2 lain :
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-bloglist-julai.html

aNereO UsitHe said...

naj dtg follow sini dari segmen yg sama

http://anereodacandid.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-by-raihan.html

slm perkenalan :)

Deq's Qienz said...

slamt menambah kenalan ya sis :)

Michelle Hopell said...

hye dear .. michelle singgah dari segmen sama. jom ke blog michelle ^^

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-by-raihan.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com