Monday, 4 June 2012

Doakan Saya(^_^)

Assalamualaikum..

Esok saya bakal memulakan exam final semester 4..Jadi saya terpaksa stop kan aktiviti blogging selama beberapa hari..Mugkin seminggu,mungkin lebih..Saya perlu fokus exam saya..Di sebabkan Exam saya untuk 4 paper pertama semua direct..tiada gap kalau gap pun sehari..kena struggle habis-habisan dah..Doakan saya ye kawan-kawan..harap-harap saya boleh jawab dengan mudah..

1)Matematik Pengurusan   (5JUN)
2)Pengurusan Kewangan I ( 7JUN)
3)Aplikasi Komputer Dlm Pengurusan  (8JUN)
4)Undang-undang Perniagaan   (10 JUN)
5)Pengurusan Muamalat Antarabangsa  (16 JUN)
6)Pengurusan Ekonomi Islam (23JUN)
7)Aspek Pengurusan Dlm Al-Quran & Hadis  (24JUN)

Kalau ada apa-apa pesanan untuk saya terutama yang saya join segmen boleh lah komen kat entry atau tinggalkan komen di FIBOX saya ye..Korang tolong jage blog saya ni tau tau,,hikhik..Okeylah korang,nak sambung study..Ape-ape pun,doakan saya dapat jawab paper exam nanti ye,,Papai korang..will miss my pinky blog(^_^)


          


               
       

17 kaki blogger komen:

Ayu Iman said...

gud luck ya =D

eintan nurfuzie said...

gd luck for exam dear..chaiyok!

✿KasmiyatiAndreas✿ said...

Gud luckk :)

Sally Yatiey said...

Goodluck ^_^

babycomel said...

gud luck, semoga tenang2 semasa jawab exam ye

Deq's Qienz said...

gud luck dear :)
do the best ya :))

KorN said...

Goodlak buat kamu. jgn study hard sangat. study smart sudah okei...

alin said...

good luck :)

TanpaNamaDer said...

all the best sis. moga dimudahkan allah menjawab soklan ...jgn tertido atau buat2 tido waktu jwb sudah :P

rAIHan said...

good luck ya..

Abby said...

jmput join segmen di

http://biby-fiessta.blogspot.com

farah.fauzi said...

good luck akak.. akak bole!! chaiyok chaiyok!! *sambil pegang sepanduk* hee~~ :p

keli menari said...

Goodluck k !

mr.dinie said...

best of luck..XD

Ayeen Azmi said...

goodluck in your exam ... ape-apepon.ain tag akak..akak join lah..header akak tu lawa ~

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/contest-header-paling-meletup-by-bh.html

deqjamucuxx said...

good luck !!

9n0L4 said...

best of luck dear. buat revision tau. :)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com