Sunday, 3 June 2012

Jawapan Teka Teki

Assalamualaikum..

Hari ni baru berkesempatan nak beri jawapan untuk teka teki yang saya beri kat korang pada 22 Mei Hari tu..Hari ni dah 3 Jun kan..Punyalah lewat nak bagi jawapan..Hakhak.Maaf atas kelambatan ye kawan-kawan..Kesibukan hari tu sampai terlupa teka-teki ni..Bagi yang tak berkesempatan,boleh klik kat entry ni JAWAB TEKA TEKI..

Jadi tanpa lengah-lengah jom tengok jawapan-jawapan teka-teki ni:

1)Banyak-banyak ikan ,ikan ape yang paling rock?
Jawapan:Ikan goreng

2)Banyak-banyak pokok,pokok ape kah yang paling berani di dunia?
Jawapan:Pokok Pisang

3)Bila malam dia hidup,bila siang dia mati?apakah dia?
Jawapan:Ikan

4)Kalau dah naik tu tak boleh nak urun-turun dah.Apekah dia?
Jawapan:Umur

5)Banyak-banyak bus..bus ape yang tak boleh bergerak?
Jawapan:Bus stop

Seperti yang di janjikan saya akan review blog bagi mereka yang jawab semua dengan betul..Yang jawab dengan semua betul ada sorang je tau.

Dia adalah...jeng jeng...


Okey,awak je jawab dengan betul..hebat-hebat..hikhik.Tambahan lagi anda akan di masukkan ke bloglist Jun..Nantikan saya review blog http://dewqracintakita.blogspot.com/..

Jumpa lagi next entry,,papai:)
          

6 kaki blogger komen:

Deq's Qienz said...

ermmm xsempat nak joinn..xper nt wat lagikk ekkk..hehee

Cik Rendang said...

adoi,... x dapat join...

jemput singgah
http://rendanghangus.blogspot.com/2012/06/bowling-time.html

Onitsuka_hana said...

xfaham. kna ikan goreng tu rock

FITRAH JAMIL said...

alaa tak dpt join..

محمد شهريل القنيطري said...

alaa terlepas plak..

cik kiera said...

eh-2 . saya menang ke ? wahhh . terima kasih ye akak . muah-2 . Hohohoho :)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com