Friday, 29 June 2012

Review Blog:Mereka Sporting I

Assalamualaikum..

Seperti yang di janjikan di entry yang INI,kini masa untuk review blog mereka-mereka yang sangat sporting tiba..So,lets check it out..5 blog yang terlebih dahulu akan di review untuk petang ni..


1)http://pinkylady687.blogspot.com/
     Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷSi Pink Merah JambuƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
                  KLIK SINI

  • Nama Tuan Blog ni Nur Fatihah.
  • Blog Fatihah ni pun macam saya pink pink.Sweet je..
  • Susun atur blog sangat kemas.
  • Lagu dalam blog Fatihah boleh di pause.So,.Bagi yang tak suka boleh pause kan
2)http://theshortylea.blogspot.com/

       Theshortylea
                    KLIK SINI
  • Suka tengok header blog ni..Ada sofa pink..hehe
  • Blog ni sangat simple,tiada sidebar..
  • Saya sarankan tuan blog letak widget follower kat atas sebab dekat bawah takut ada yang tak terperasan.hee
  • Kalau tuan blog letak shoutbox pun okey jugak..Senang nak jejak kasih..hehe
3)http://pinkyaina.blogspot.com/

\
                       KLIK SINI
  • Blog Aina pun pink pink macam saya..Awesome..
  • Susun atur side bar okey,,kemas..
  • Ada widget cctv dalam blog Aina,jangan macam-macam kalau masuk blog Aina..hehe
  • Ada lagu jugak,tapi boleh pause..
4)http://diarisosial-syakirrahman.blogspot.com/

            Syakir Rahman DiariSosial
                            KLIK SINI
  • Suka header blog Syakir..Sangat-sangat kreatif..Ada gambar-gambar beliau yang di gabung.So,smart..
  • Blog Syakir pun kemas je.Tak de widget yang pelik-pelik.
  • Blog Syakir berkisar pasal kehidupan beliau..Dah nama blog pun Diari Sosial kan.hehe..
5)http://etyhanafiah.blogspot.com/

        More Than Words
                     KLIK SINI
  • Blog Ety pun kemas,sempoi je..Sedap mata memandang
  • Header blog Ety simple but nice..suka tagline blog Ety,More than words..Cool je..
  • Then,suka tengok background blog Ety..
So,secara keseluruhan..blog yang daku review petang ni semua hebak-hebak belaka.Memasing ada identiti tersendiri kan..So,kawan-kawan semua apa tunggu lagi..Jom serbu blog mereka berlima ni..Kita kenal-kenal tambah kawan..Hakhak.

Sekian..

              

9 kaki blogger komen:

hairy said...

pewiiitt!! thniah buat mereka..hehe

Ety said...

OMG OMG OMG ! Akma ! Thank you so much. Hahaha, terharu gilaa. Thanks dear :D

Alynn Nyzaa said...

smua lawa2...jom singgah http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/06/wardrobe-sale-part-1.html
TQ:D

Lea said...

thanks sebab review blog saya. saya pun pencinta pink jugak. peace!

Syakir Rahman said...

wah...terharu ^_^...thnx bebnyk..

FaFa EhA said...

tahniah2! ahahha

۩PinkyLady687۩ said...

hehehe..tq pecinta pink..bsing sgt ek lgu 2?? better buang ke??

Misz Mieza said...

Wah! First round! Dah terjah semua.. Semua blog hebak2 belaka.. Sonok jalan2 ke blog dorang.. =)

Pinky Aina said...

Thanks kak. Adik punya blog biasa aja. Love u kak.

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com