Saturday, 2 June 2012

Buffered Earning Lagi?

Assalamualaikum..

Dua-tiga hari ni memang amat busy lagi sibuk..Jiwa tak ketentuan arah..hati dup dap..minda menerawang entah kemana..Aih,sungguh amat stress lah hukhuk..Ini semua Gara-gara exam final semester 4 yang semakin tiba menghampiri..Seriusly,semester ni bagi saya amat-amat killer paper..sesak nafas di buat nya..nak kena revise semua..refresh minda..hukhuk

Okey..okey stop cerita sedih sekejapppp...Actually tak boleh nak stop sangat..ada lagi cerita sedih ni..Trafik untuk blog Gadis Pecinta Pink kan kan jatuh susut menjunam..sob sob..sedih-sedih..Tapi nak buat macam mane kan,daku terima seadanya..Tak sempat nak blogwalking lagi,just sempat jenguk seminit dua je yang temampu untuk sekarang ni.Very-very limit time that I have now..hoho..ter"speaking" london pulak..hikhik..

Okey okey..back to the topik Buffered Earning Lagi?Yes yes yes..Blog Gadis Pecinta Pink dapat Buffered Earning lagi la..BE yang kedua sepanjang hampir 3 bulan menjadi blogger ni.Sangat-sangat gembira hati.Tak jangka langsung la sebab 2-3 hari ni trafik blog memang down gila..entry berape je lah sangat kan..banyak join segmen je..Tapi,Alhamdullilah rezeki nak exam ni,duduk susah hati bagai..last-last datang rezeki.Syukur sangat hati ni..Nak tau saya dapat BE ape?jom jom..lets check it out okey..


Saya dapat buffered earning CELCOM SOX DRUM & BASS..So,kalau korang nampak iklan tuh jangan lupa tekan klik tau tau..Nanti dah banyak saya belanja korang gula-gula satu sorang tau,,Hehehe..


                



Di kesempatan ni jugak nak share yang saya menang GIVEAWAY BY ATHIRAH.Alhamdulillah last minit join kot..tapi rezeki menang tu ada,,So,big thanz pada Athirah..lain kali wat lagi eh GA..hikhik


Rasanye setakat ni je entry untuk hari ni,,Nak meneruskan perjuangan yang belum habis lagi..hukhuk..Okey korang,,Happy blogging ye(^_^)papai..



Terima kasih sudi baca...    
 

9 kaki blogger komen:

KorN said...

Ohoo.. kaya kaya kaya... boleh blanja korn

rAIHan said...

2 kali tahniah...hehe~

_NisaFuzi_ said...

tahniah tahniah ! :D

Syukri Mohtar said...

seronok nye =)
congrats menang GA tu..

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

wah untungnye..dah lame buat nuffnang..tp xpnah dpt BE ..,1 hri nak brape uv ek???

Cik Amal said...

wahhh tahniah . .
baru baru ni pun saya dapat BE
tu pun lepas hantar email kat diorang
hehe

TanpaNamaDer said...

kalu 3 kali klik ...kira2 dapat 3 gula-gula la kan hehe

محمد شهريل القنيطري said...

tahniah-tahniah..moga dapat banyak lagi yer!!

icumm said...

icumm tak daftar nuffnang pon..:)
tahniah2

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com