Thursday, 21 June 2012

Segmen Amazing Blogging.

Assalamualaikum..

Next segmen nak join segmen oleh sahabat blogger saya Huda..Maaf ye Huda,baru sempat nak join hari ni..Almaklum kesibukan sikit sebelum ni..Korang kalau nak join klik-klik je link kat bawah tu ye(^_^)

      
             KLIK UNTUK JOIN

Syarat - syarat :-
1. Follow dan like fanpage kami --> Huda(follow, like) & Aziera(follow, like)
2. Buat satu entry yang bertajuk --> Segmen Amazing Blogging.
3. Tepek banner di atas dan paste dalam entry korang
4. Letak link URL di ruangan comment ( Segmen Amazing Blogging )

Due date : 23 JUNE 2012 pada pukul 5 petang

6 kaki blogger komen:

qscha said...

http://shashahasmadi.blogspot.com/2012/06/segmen-giveaway-jom-dialog-by.html

join my GA :)

saffiya_aleesya @ echa said...

lama gak tak join segmen ni..salam kenal yer..saya singgah n follow sini..jom jemput singgah ke blog saya yer sbb kita sama2 pencinta pink hehehe

Ardini Izzati said...

Goodluck tau :)

huda said...

Assalamualaikum...huda singgah, hehe ^_^. its ok takp huda faham, by the way thanks coz join segmen kami ^_^

huda said...

tahniah anda adalah salah seorang pemenang
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/06/pemenang-segmen-amazing-blogging.html

ATIQAH said...

singgah dari segmen sama :)

http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/109-segmen-amazing-blogging.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com