Sunday, 24 June 2012

Entry Penghargaan

Assalamualaikum..

Rasanya dah lama daku tak wat entry penghargaan.So,hari ni daku nak wat entry penghargaan nak ucap terima kasih kasih kat semua follower blog Gadis Pecinta Pink.Kerana korang lah daku semakin semangat nak blogging..Serius,rasa sangat-sangat seronok dengan dunia blogging..Dapat ramai kawan..dapat tahu macam-macam berita..dapat tersenyum hari-hari dengan komen-komen yang tak pernah putus.Walau satu dua komen yang di terima sangat dihargai..Sekurang-kurangnya ,daku tahu..ada jugak orang sudi baca entry merapu dari daku..hakhak

So,sepanjang dah 3 bulan dalam dunia blogger ni turun naik tuh dah biasa dah..yelah,saya pun bukan blogger sepenuh masa kan..Kekadang muncul,kekadang tenggelam..hakhak..So,hari ni nak kongsi pageview selama 3 bulan dah blogging ni kan..




Baru sikit je kan.Hehe..Tapi,syukur ada juga yang berkunjung ke blog saya ni kan..Jutaan,terima kasih-kasih sangat kat korang semua yang setia datang kat blog ni..Then,nak ucap terima kasih pada mereka yang sudi beri respon di dua entry ni:
Serius terharu..dapat lebih daripada 25 Komen untuk setiap entry tu..Jarang sekali nak dapat kan komen banyak-banyak..Tu yang jadi terharu sangat..Hakhak..So,terima kasih,terima kasih dan terima kasih..Teruskan lah memberi komen..Saya sedia menerima baik mahupun buruk,,hee..Peace(^_^)

 

53 kaki blogger komen:

huda said...

bestnya 3 bulan dah dapat seribu lebih ,,, hehe.. tahniah ^_^
good job dear :)

Harimau Berantai said...

Huwaaaaaa >.< bnyknya !! jeles :'(

babycomel said...

wah, tahniah ye.. mesti best kan ;) haaa, tengok kan ramai orang yg sayang cik pinky kita ni ;)

لين Si Pipi Merah said...

huuu alhamdulillah..untunglah..ramai yang sayang.. :)

nuha ahmad said...

tahniah cik pinky ^^

thumb's up ckit ? hihi

eiqa azra said...

wah bagusnya!! :) tahniah ye..

~MiZz Atie ZieYa~ said...

heheheh..tahniah yeee

BudakKecil said...

Good job . usaha lagi dimasa akan datang . ntah bila tiba giliran sya :)

Michelle Hopell said...

tahniah taw taw taw xD

~Sweet Honesty~ said...

tahniah yea..ramainye pengunjung..huhu

Juhainie said...

tahniah buat gadis pinky.lhehe

Apple said...

teruskan menulis entri yang lebih menarik lagi. Lol. Banayk tu pageviews even baru 3 bulan.

KY said...

Alhamdulillah...pertama kali KY singgah disini..

missha said...

tahniah !! :) baru 3 bulan da bnyak :)

delarocha said...

congrate :-)

elyna mirsada said...

congrats dear..=)

rAIHan said...

alhamdulillah. tahniah.=)

Dayang Syazwani said...

waah, bestnyaaa,,aku dlu msa rajin2 update.. ok jugalah.. tp sjak thun ni. pemalas kan.. hambik kooo

kaishin said...

tahniah-tahniah :D

محمد شهريل القنيطري said...

dari morocco tu ofcozlah sya..hehe ;p

Emma said...

THANKS SUDI JOIN SEGMEN EMMA. DAH UPDATE DALAM BLOGLIST ^_^

http://emmaeema.blogspot.com/2012/06/emma-cari-bloglist-baru.html

Nyue said...

wow..3bulan dpt seribu...wow...kongsi la ada keadahnya..ehheheh..bg tips ke?

Kesuma Angsana said...

tahaniah say pun ari ni dh 3 bulan.. ingat nak rehat sekejap lah... ok tak

.::: Princess MOMOY :::. said...

dasyatnyer blog
suka yang lik untuk komen tu
serius cute
blog momoy sepi jer sbb bz nak blogging huhu...

hairy said...

wahhh thniah..bru 3 bulan dh puluh2 ribu..hery ermmmm

NASZ said...

wah..tahniah2. teruskan usaha.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

IeLa tU sAya.. said...

tahniah cik pencinta pink..
dah smpai sribu dah..wahh!

Mohd Billy said...

tahniah! :)

steffany daph said...

tumpang gembira :D baugs la tu. blog makin maju. majukan lagi K :D

SimplySeoul said...

Comment is good. I blog for 4 years. Follower ciput ja. But I write for satisfaction. and for me, that is the best part about blogging. :)

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

wah... congrat yerk..

Ety said...

wah wah cayalah. bru 3 bulan blogging, dah cecah 1000 ++. tabik spring.

happy blogging dear. tahniah dari Ety ! :D

irvan said...

sebenernya aku ngga ngerti bahasa malaysia tpi gmna lgi yang kutemui blog orang orang malaysia semua hehe follow back ia http://ivant-to-ivank.blogspot.com/ singgah jangan lupa

nurul barakah said...

tahniah buat awak ye...

Arra Ahmad said...

Tahniah la ye:)

shedameor said...

wahh, baru 3 bulan dah banyak followers. sempoi :)

CikMunBlogger said...

tahniah ! mun dlu lembab je nak naik traffik . hehe :( semoga semakin maju ^_^

Encik Atan said...

anda terbaik....

NoRaQiLah JohaRi said...

tahniah dear =)

MawardiYunus said...

tahniah ye

Crafty Nieya said...

untunglaah.umtumglaah akak..tahniah okay?hehee ;) kite baru lagi nie.mohon tunjuk ajar akak..hehee :)

CourFeyLia said...

sonok nyeee dpt rmi pgunjung...

MaiOle2 said...

tahniah

MaiOle2 said...

tahniah

mazbrams said...

tak tambahin comment-nya cik...
http://mazbrams.blogspot.com/2012/07/20-situs-peringkat-teratas-dunia.html

rozssa said...

sya adalaH salah 1 dr pengunjungnya.. :)

O CIKTEDDY said...

ok sama2 kaseh :D

AJIB said...

congrat ya Pencinta pink....
Cayok2...

eimah siti said...

wah....tahniah....=) http://eimah2328.blogspot.com

ccicute said...

tahniah... ^_^

Bahrain said...

heheh, selamat berbloging...

Cik Yaya said...

samela mcm yaya jgk pon..bukn bblogging spenuh masa...huuuu...
anyway slmt mnjalani ibdh puasa ye..^_^

Touya said...

Ingat pulak zaman aku muda-muda dulu . Ketika tengah giat berblog ..uhuk-huk.

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com