Friday, 1 June 2012

Perhatian Perhatian Perhatian(^_^)

Assalamualaikum..

Salam Jumaat penuh keberkatan..Firstly,saya ingin memohon kemaafan sebab tak dapat nak update lagi Senarai Peserta Bloglist Jun di sebabkan kekangan masa yang tak mengizinkan..Saya sibuk amat ni..hukhuk.Nanti tengah malam atau esok insyaallah saya update ye..Maaf sesangat..

Secondly,ribuan terima kasih pada semua yang dah datang singgah,tinggal jejak,tinggal komen,baca entry kat blog saya..Terima kasih sangat-sangat..Nanti saya balas jejak korang ye..Sekarang ni masa betul-betul sangat tak mengizinkan saya untuk blogwalking sebab Exam saya semakin dekat..sob sob sob..

Thirdly,pada semua yang tag saya untuk join segmen terima kasih sangat.Memang ramai sangat yang dah tag.Saya amat hargai..Thats mean korang ingat saya kan kan..hikhik..Ape-ape pun Nanti ada masa saya join ye semua segmen yang korang dah tag.sangat-sangat menghargai nya..

Last but not least,sekali lagi jutaan terima kasih saya ucapkan kepada semua pengikut setia blog Gadis Pecinta Pink..Terima kasih,terima kasih,terima kasih kerana tidak pernah jemu untuk singgah ke blog saya yang tak seberapa ni.Akhir kata,majulah blog untuk negara..hakhak..Peace(^_^)



             

13 kaki blogger komen:

KorN said...

Amboi tajuk nye kemain lagik.. Hahaha...

Zaidalifah Hussin said...

ASSALAMUALAIKUM,

BONDE PELAWA AWK TUK MERIAHKAN SEGMEN BONDE JEMPUT DATANG, TQ.

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/jom-baca.html#links

Zaidalifah Hussin said...

ASSALAMUALAIKUM...

BONDA PELAWA & MEMPERSILAKAN AWK UNTUK TURUT SERTA SEGMEN KAT BAWAH:

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/jom-baca.html#links

Sheila Eiman said...

good luck untuk exam nanti:)

rAIHan said...

good luck ya!!

zanairin said...

akak... saya tag akak...^^ http://thelifeofmeandhim.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Dhiah Mardhiah said...

Okay.x kesah ^^ ape-ape ponn..nanti bile free..join la GA ni..saya tag akak ^^

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

aisyah humaira' said...

gud luck..niera pun dah nak exam :)

محمد شهريل القنيطري said...

moga dipermudahkn yer exam nanti

Sally Yatiey said...

Goodluck untuk exam :D

sis92 said...

ok dah berjaya tarik perhatian dah hehe
nak exam kan..all the best :)

kaishin said...

nak kucen tu boleh :D

Adylia Qarissa said...

comey kucing nie

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com