Saturday, 16 June 2012

"Segmen: Follow Weekend Bersama AjamOppical"

Assalamualaikum..

Hari ni nak join segmen.Sementara mood rajin nak join ni ada baik join kan.So,petang ni nak join segmen Ajam.Segmen Follow weekend..Daku memang kalau follow-follow ni boleh kira hobi lah kan.hakhak.Nak join?klik je link kat bawah tu ye kawan-kawan sekalian(^_^)

     
        
              KLIK UNTUK JOIN
 
Syarat mudah:

1) Buat post bertajuk, "Segmen: Follow Weekend Bersama AjamOppical"
2) Save banner kat atas tu, pastu tampal dalam post ni, kemudian linkkan ke entri ini.
3) Digalakkan tag orang, tak wajib, tapi kalau tag tu kasitau le empunya blog ye. :)
4) Dah siap entri, pastekan link entri korang kat ruang komen kat bawah.
5) Segmen tamat pada hari Ahad, 11.59 PM.

So ,daku nak tag:


So,korang tunggu ape lagi..jom join ramai-ramai..boleh lah kita berkenal-kenalan kan..

Done...

20 kaki blogger komen:

aisyah humaira' said...

wah..mcm best je..nk join jugak la :)

Nur-Azam Shahdan said...

thanks sudi join segmen simple ni ye! :D jom jenguk2 rakan blogger lain yang join segmen ni kat sini;

http://ajamoppical.blogspot.com/2012/06/peserta-segmen-follow-weekend-bersama.html

jom follow-mollow weekend ni! :P

Misz Mieza said...

Salam ukhwah dari MM! Datang terjah sini dari segmen yang sama! Follower ke-1190.. Jemputla singgah kalau sudi..

http://pape-jer.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Happy blogging ya! ^_^

Enrecca :) said...

Blogwalking and follow From The Same Segmen :D :D

http://f-elldowntherabbithole.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Visit my Blog ?? :D :D

Thx :D oh, and Happy Weekend :D

bai baizura said...

skodeng sini selow2:)) dtg dr segmen yg sama jgk :)

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

bai baizura said...

skodeng sini selow2:)) dtg dr segmen yg sama jgk :)

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

kekapas berceloteh said...

done folow yg ke 1192

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

ATIQAH said...

singgah pagi:)dari segmen sama :)
http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

cweet pinky said...

CP follow sini :D

#1204

Hana Wonnie said...

blogger ke-1206

http://hanawonnie.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Supermiza. said...

singgah dari segmen sama

http://supermiza.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

terima kasih sudi lawat blog saya :)

Aiisyah Gazali said...

singgah juga :-)

amercorner.com said...

singgah sini dan follow.. eh eh .. kantoi dah follow lame :D haha . :D

jenguk2 lah ni :D

http://www.amercorner.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Rafflesia™ said...

As-salam,
datang dari segmen yang sama, follow sini juga :)
jom ke blog saya :)

http://lovestory313.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Miss z singgah sini :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

umiliza989 said...

join dr segmen yg sama:

http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/2012/06/httpajamoppicalblogspotcom201206segmen.html

Mohd Billy said...

dr segmen yg sama..eh! mcm knal la hehe
http://akusijebat.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Zaidalifah Hussin said...

salam...

selamat bersegmen ....

happy blogwalking yea :)

Hanif Idrus said...

macam kenal ajer blogger ni..
datang dari segmen!!

NASZ said...

sori lambat blogwalking. busy sikit. singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya.

http://www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com