Thursday, 21 June 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA

Assalamualaikum..

Malam ni bukak dashboard ramai nye join segmen abg Ben..Terus buat diri ini nak join sekali kan.Actually ,lama dah tak join segmen dari abg Ben..Dulu asyik terlepas je nak join..So,malam ni dengan kesempatan yang ada nak join jugak lah..

         BEN ASHAARI
                        KLIK SINI

Blog yang macam mana suka di baca dan kenapa?
Saya suka baca blog yang sangat infomartif,banyak cerita pasal kehidupan dan blog yang banyak tips segala nya lah..Saya suka baca blog-blog yang begitu sebab boleh di jadikan sebagai rujukan,bahan bacaan time bosan-bosan dan dapat tahu segala informasi yang tepat dan terkini..

46 kaki blogger komen:

hairy said...

owhhh....blog saya cmtuh x?hahaha

Pecinta pink^^ said...

hairy:blog awk kan bnyak tips,banyak petua,banyak cerita pasal kehidupan dan banyak lah lagi..hahaha:P

babycomel said...

jom-jom, teruskan membaca ;)
baby dtg sini ye,

Dedah Kini said...

Dah follow...Follow balik yer...Pautkan blog saya di blog ini dan saya akan pautkan blog anda di blog saya juga.

Mk Syahir said...

yeahhh..betul tu..semua betul belaka =p sy join jugak.. =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Mk Syahir said...

yeahhh..betul tu..semua betul belaka =p sy join jugak.. =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Nur said...

salam kenal...
dari segmen yg sama.. :)


http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Nurulee said...

Ee pun suka baca blog yg cerita pasal life =D hehe

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/aku-penat-jadi-athlete.html

Ayiesha Sani said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Pka Rahim said...

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Pka Rahim said...

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Thania Ismail said...

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

Solehah Shamsuddin said...

oh yeke.hehe anyways,solehah pn ske blog sprti pe yg akma gtau tu.klu blog yg simple+funny lg la menarik pilihan saya.hehe

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

hawa said...

salam kak :)) hee , singgah sini :D

chemija said...

selalunya cerita personal santai kan? heheehhe. salam singgh smula^^

apisz a.k.a alhafiz said...

pink nya log dia...balas kunjungan sambil follow dari segmen yg sama...

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,peace :P

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

deno said...

deno dari segmen yg sama ya... jom! :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Rongoks said...

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Eera Shera said...

mcm2 selera org kan.. dr segmen ni dpt gak kita tau selera pembaca kan
folo cni
:)

http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Fakhrul Haiyin said...

whoa. pinky terr. hehe. blog sy xdala byk sgt informasi. hehe. XD

huda said...

yes, setiap orang ada cita rasa sendiri. Mungkin minat sama ada blog tapi cita rasa lain - lain, wah! haha...
hye akma, huda balas kunjungan di sini ^_^
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Belladeone said...

done follow u cik akma =)

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

nanieybarnieylurviey said...

kunjungn balas kt sini...

lain org lain taste kan??

http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Eyqa Hasnan said...

eyqa datang dari segmen yg sama :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

amengs88 said...

hai.. dari segmen yang sama.. da follow.. jemput la ke blog sya

http://azmengs.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html?showComment=1340305123986#c3175409108732620160

sukagelak said...

singgah sini baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Iam Yanty said...

Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

Anis Athia said...

setuju dengan pendapat awak..anis balas kunjungan :)

Ain said...

Singgah dari segmen yang sama. Membalas kunjungan ^^

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Mimie said...

singgah dr segmen sama...

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Fazi Isma said...

datang membalas kunjungan =)

sueMUNCET said...

Hai..SueMUNCET singgah sini..

http://suemuncet.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Dylla Abas said...

hi pinky...follow u back :)

Cik Purple said...

Salam..cp datang berkunjung.. :) http://littlequeenstory.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

SuparMan SuaRez said...

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

DsCaRNiA NaDiA said...

Hehe maaf lambat singgah blog awak.. Semalam kepenatan x_x

Thanks follow saya dan done follow awak.. =)

http://simplenia.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

IntaNBerliaN said...

singgah dari segmen yang sama :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Honney said...

Assalamualaikum...camat mlm..kunjungan berbalas dri segmen yg sma..done follow anda...thanks cuz sudi singgah ke blog cik honney yg xseberapa 2..


http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

bai baizura said...

golek sampai kat sini:)) skodeng blog ni.dtg dr segmen yg sama:)

Zamani said...

Salam~ Zam dtg buat kunjungan balas kat sini :)) thanks sbb sudi dtg ;)

AyueJean said...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

suke pink ea... hehehe... salam kenal ^-^

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com