Wednesday, 20 June 2012

Fibox selalu macam ni..

Assalamualaikum,,

Hari ni banyak kali stress dah sebab blog ni..Hukhuk..Pagi tadi template blog ada masalah tak boleh customize..Petang ni,,chat FIBOX pulak problem..Aih..sabar jela awak kan..sob sob..bukan hari ni je sebenarnya..sebelum ni pun ada gak masalah nan fibox..Selau dia jadi macam kat gambar bawah ni..Tak boleh nak chat lah jawabnya..


Korang selalu tak atau pernah kena macam saya..terutama pengguna FIBOX..Ingat nak tukar lain tapi sayang..sebab lama dah guna fibox since two month dah  ..

Apa-apa pun lega sebab dah okey..tapi tadi tengok jadi balik semula,,Aih,,sabar jelah kan nan kamu wahai Encik fibox,,hakhak..peace(^_^)
             

9 kaki blogger komen:

Mohammad Haziq said...

laaa.. puas la sy refresh byk kali mase BW.. rupe2...bnde alah nie mmg problem..chaitt!

Azielah Rahim said...

Memang betul pun!

~MiZz Atie ZieYa~ said...

tatau pun pasai FIBOX tu..zieya ni ketinggalan zaman :(

izan mama mia said...

say agn fibox gak..mmg dok jd ginilah..geram rasa

NASZ said...

saya tak pakai chat box. huhu.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

babycomel said...

owh, salu ada masalah eh? dhtu apa solution dia kalau jadi camtu ye?

KorN said...

fibox saloo poblem. jadik, guna lah cbox. huhu

Cik Rongoks said...

sama la dgn blog ika.huhuhu
tp ika buat taktau je.muahahaha

huda said...

tukarlah kepada cbox , akma. cuba try ^_^

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com