Wednesday, 13 June 2012

Kejadian Awan Pelik di Kota Kinabalu

Assalamualaikum..

Selamat petang warga blogger yang ku sayangi..hikhik..Petang ni nak update sedikit mengenai Kejadian Awan Pelik di Kota Kinabalu.Rasa-rasanya ramai dah tau mengenai kejadian ni.Tapi tak pelah kan..Saya tetap nak cerita sedikit je lagi.Manalah tahu ada segelintir dari kita yang tak tahu lagi pasal kejadian ni kan..
So,jom..lets check it out sama-sama(^_^)

Actually,kejadian yang membentuk awan aneh ni berlaku pada hari semalam iaitu 12 Jun 2012 sekitar jam 7.50 hingga 9.15 pagi.Semasa kejadian Awan pelik ini berlaku,di khabarkan cuaca stabil dan tanpa hujan.Namun,setelah kejadian itu ,pada tengah hari nya ribut kencang berserta hujan melanda seluruh kawasan Pantai Barat Sabah..

Kat bawah ni ada beberapa keping gambar pembentukan awan yang berlaku semasa kejadian ini..Subhanallah..

               

               

               
         
              

              



Punca kejadian adalah dipercayai daripada taufan yang sedang melanda filipina. Taufan yang kedua sedang menuju ke arah negara Filipina mungkin adalah penyebab kejadian awan pelik di bahagian Pantai Barat Sabah berlaku. .

Sumber Gambar:Harian Metro Online

13 kaki blogger komen:

hairy said...

kuasa Allah...

Saya Disini said...

ooo ye ke..

Adylia Qarissa said...

Allah maha berkuasa

nadia farhana said...

dasyat nye :(

NASZ said...

Dasyat. bersyukur kita selamat.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

uncle said...

tak pernah tengok lagi kejadian begini..kalau uncle dapat tengok..mesti rasa gerun huhuuu

Norzie hany said...

Allah Maha Besar.

Panda Boy said...

Subhanallah....betapa hebat nyer ciptaan Allah yang maha berkuasa

Mohd Billy said...

lbh kurang tgh hari ribut mula melanda..memang luarbiasa..sy sendiri lari sorok dalam bilik mak hehe..

Sally Yatiey said...

Belum pernah tengok kejadian sebegini lagi :)

Hanif said...

Kuasa Yang Maha Kuasa..Allah!!!

huda said...

ya allah, dahsyat giler. kuasa allah

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

Subhanallah
first time tgk nie

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com